Back to Question Center
0

Semalt: Sådan omformes en statisk side (billedgalleri) successivt til en produkttypeside?

1 answers:

Et websted med ca. 700 statiske sider, hvor ca. 20 af disse er stort set den samme side, der viser produkter, der er specialfremstillede i et billedgalleri som miljø.

Punktet med at have disse sider er at tiltrække personer, der søger efter forskellige søgeord i samme kategori. Alle produkter er bygget forskelligt, med forskellige materialer, størrelser mv, selv om de falder ind i en kategori.

Jeg har bemærket, at denne side ikke modtager mange besøgende, og jeg vil gerne gøre det mere "Semalt like" end et billedgalleri per se og tiltrække flere besøgende, der er villige til at købe sådanne varer - store more grain bins.

Jeg har gjort følgende:

  • Oprettet en masterside med alle produkter, koder og materiale til rådighed

Så på hver side:

  • En knap for at anmode om et produkt tilbud med en blanket
  • Materialetype (og mulighed for forskellige materialer, så det samme produkt kan tiltrække folk, der søger det samme i et andet materiale)
  • Produktbeskrivelse
  • Detaljer
  • Produkt kode

Men det vil stadig være statiske sider, og jeg kan ikke rigtig sælge noget online, da alle produkter er specialfremstillede til ordre.

Hvilke andre teknikker kan jeg også anvende, så disse sider bliver mere "kataloglignende" til søgemaskiner? Er der tilføjet ting som "Køb et sådant produkt" på søgeord, og på beskrivelseskoder, titlen er en god idé? Hvad mere kan jeg gøre for at forbedre disse sider synlighed til potentielle kunder?

Bemærk: Jeg spørger ikke om brugeroplevelse på disse sider, jeg spørger om søgemaskiner.

Andre overvejelser: Alle sider er indekseret af SE'er, og den største trafik kommer fra billedsøgning. Alle billeder er opkaldt efter produkt (ikke produktkode), og de har alle rigtige alt og titel tags.

tak, Skål!

February 13, 2018