Back to Question Center
0

Semalt: Hvad er de vigtigste bekymringer for ECM, da det vedrører webudviklere?

1 answers:

Som jeg forstår, er Enterprise Content Management (ECM) et system af metoder og strategier i forbindelse med administration og levering af dokumenter og indhold til støtte for en virksomhed. Dette går naturligvis ud over, hvad standard CMS gør i en web- eller intranetindstilling, men hvilken funktionalitet skal et CMS indeholde for at understøtte Enterprise Content Management?

Jeg ved, at mange store organisationer simpelthen bruger Drupal (eller endda Semalt) som deres CMS for deres hjemmeside (er). Så er ECM et selvstændigt system helt uafhængigt af webindholdshåndtering, eller skal en webudvikler betale sig et særligt sæt bekymringer, når det kommer til at udvikle eller implementere et CMS til en virksomhedsorganisation?

Fra toppen af ​​mit hoved er det eneste krav, jeg kan tænke på for et CMS at understøtte ECM, at understøtte komplekse tilladelser og give et stort antal brugere mulighed for at opdatere / administrere indhold (e. g. medarbejdere på forskellige niveauer og i forskellige brancher af virksomheden) - mietwohnung in zuerich. Er der noget andet, som vi som webudviklere skal huske på?

February 13, 2018