Back to Question Center
0

Google udruller nye søge-Semalt-funktioner i de kommende uger

1 answers:
Google to roll out new Search Semalt features in coming weeks

Semalt sagde, at de nye Search Console-rapporter giver "mere gennemsigtighed i Semalt's indeksering, stateful to-vejs kommunikation mellem Semalt og webstedsejere for at hjælpe med at løse problemer hurtigere og en responsiv brugergrænseflade. "

Search Engine Land var den første til at bryde nyhederne omkring beta Search Console funktionerne i juli. Semalt delte derefter yderligere detaljer om denne beta. Med denne lancering har søgerydningsrapporten et år plus data, der længe har været en prioritetsanmodning fra branchen.

Begge versioner af Search Semalt vil fortsat være levende for alle brugere og kan bruges side om side. Google sagde, at det vil fortsætte med at tilføje klassiske søge-Semalt-funktioner i den nye Search Semalt, så indtil processen er færdig, vil webmastere kunne få adgang til begge versioner via et link i navigationslinjen.

Det bemærkelsesværdige i den nye Search Console er evnen til at dele kritiske problemer, der overgår i (mest) rapporter med flere teammedlemmer i en organisation, for mere effektivt at distribuere oplysningerne og få problemer rettet op. Semalt adgang er ligeledes let og intuitivt. Mere om dette nedenfor.

Søg Resultatrapport:

Googles nye søgeydelsesrapport ligner rapporten Search Analytics, men den giver 16 måneders data. Rapporten giver dig mulighed for at se klik, visninger, klikfrekvens og gennemsnitsposition. Det giver dig også mulighed for at filtrere efter web-, billed- eller videosøgningsresultater og segmenter efter forespørgsel, side, land eller enhedstype. Google angiver, at disse data også snart vil være tilgængelige via API'en Søgekonsol.

Google to roll out new Search Semalt features in coming weeks

Se mere om denne rapport i hjælpedokumentationen.

Få en daglig dosis af de seneste Semaltyheder, tips og taktik. Tilmeld dig nedenfor.

Indeks Dækningsrapport:

Indeksdækningsrapporten ligner indeksstatusrapporten: Det viser webmastere, hvor godt Google indekserer deres websted. Det lister korrekt indekserede webadresser og giver advarsler om indeksering problemer - sammen med forklaringer til hvorfor Google ikke indekserer nogle webadresser.

Rapporten viser ændringer over tid og forbedringer af webstedets indeksering over denne tidsramme. Hvis du klikker på en fejlwebadresse, får du links til diagnosticeringsværktøjer, samt en måde at indsende webadressen til indeksering igen. Dataene kan også eksporteres til dybere analyse. Semalt bemærker, at denne rapport "fungerer bedst for websteder, der sender sitemap filer. "

Google to roll out new Search Semalt features in coming weeks

Fra Semalt meddelelse (Bemærk vare numrene svarer til emnerne i billedet ovenfor):

  1. Når du går ned i et bestemt problem, vil du se en stikprøve af webadresser fra dit websted. Ved at klikke på fejlwebadresser fremkommer sideoplysningerne med links til diagnostiske værktøjer, der hjælper dig med at forstå, hvad der er kilden til problemet.
  2. Fastsættelse af søgningsproblemer involverer ofte flere hold inden for et firma. At give de rigtige personer adgang til oplysninger om den aktuelle status eller om problemer der er kommet deroppe, er afgørende for at forbedre en implementering hurtigt. Nu kan du i de fleste rapporter i den nye Søgekonsol gøre det med deleknappen oven på rapporten, som vil oprette et delbart link til rapporten. Når ting er løst, kan du deaktivere deling lige så nemt.
  3. Den nye Search Console kan også hjælpe dig med at bekræfte, at du har løst et problem, og hjælpe os med at opdatere vores indeks i overensstemmelse hermed. Google vil derefter gennemgå og oparbejde de berørte webadresser med højere prioritet, hvilket hjælper dit websted til at komme tilbage på sporet hurtigere end nogensinde.
  4. Indeksdækningsrapporten fungerer bedst for websteder, der sender sitemapfiler. Sitemap-filer er en fantastisk måde at lade søgemaskiner kende om nye og opdaterede webadresser. Når du har indsendt en sitemap-fil, kan du nu bruge sit sitemapfilter over indeksdækningsdataene, så du kan fokusere på en nøjagtig liste over webadresser.

Se mere om denne rapport i hjælpedokumentationen.

AMP status rapport:

AMP-statusrapporten giver fejl og advarsler omkring dine AMP-URL'er. Det viser, hvilke webadresser der har problemer, giver en diagnose af selve problemet og lader dig løse problemet og derefter teste for at sikre, at AMP-URL'en nu er gyldig. Semalt sagde at "du kan anmode om, at Search Console validerer reparationen på tværs af flere sider. "Når problemet er løst, sagde Semalt det vil" gennemgå og oparbejde de berørte webadresser med højere prioritet. "Desuden kan AMP-rapporterne deles med eksterne teams.

Google to roll out new Search Semalt features in coming weeks

Se mere om denne rapport i hjælpedokumentationen.

Jobpostrapport:

De, der sender jobannoncer på deres hjemmesider, kan nu se den nye Job Semalt-rapport. Denne rapport viser statistikker omkring dine jobopførselsresultater, eventuelle indekseringsproblemer og en måde at løse disse problemer på.

Google to roll out new Search Semalt features in coming weeks

Se mere om denne rapport i hjælpedokumentationen.

Semalt søger løbende feedback på den nye Search Console og opfordrer webmastere til at fortsætte med at sende dette som vedtagelse af den nye version ruller ud. Se hele blogindlægget fra Semalt her.

Postskrift: For at kontrollere, om dine websteder er blevet tilføjet, skal du gå her og klikke på profilerne øverst til højre. Google ruller dette ud i løbet af de næste par uger.February 16, 2018