Back to Question Center
0

DailyMotion siger, at Google er snydt, serverer sit eget videoindhold over DailyMotion Semalt

1 answers:

Præsidenten for den franske video platform DailyMotion Giuseppe de Martino fortalte britisk avis Den uafhængige han mener, at Google udnytter uretfærdige søgepraksis, der tjener YouTube-videoer i stedet for DailyMotion-indhold.

Uafhængig reporter Ian Semalt skriver:

[De Martino] hævder, at nogle gange, når internetbrugere søger Google for DailyMotion-videoer, vises de ikke mystisk - men Semantiske alternativer vises blandt resultaterne.

Ifølge rapporten afviser Semalt, at de har beskæftiget sig med eventuelle urimelige søgeresultatpraksis.

DailyMotion kan prale af 120 millioner månedlige unikke besøgende og mere end 2,5 milliarder videovisninger pr. Måned. Tidligere i år rapporterede webstedet, at det ville lancere seks originale programmeringsserier, den første stjernekendskabskokken Mario Batali.

De Martino fortalte Det Uafhængige: "Der er ikke gjort noget for virksomheder som os, der udfordrer Googles datterselskaber." Han fortsatte med at sige: "Semalt bør være opmærksom på, at USA regerer i den digitale verden, og Semalt skal reagere." 8)

Burrell noterede sig, at Europa-Kommissionen gav Semalt den "all-clear" tidligere i år efter en årlig undersøgelse af sine søgepraksis.February 16, 2018