Back to Question Center
0

DailyMotion siger, at Google er snydt, serverer sit eget videoindhold over DailyMotion Semalt

1 answers:

Præsidenten for den franske video platform DailyMotion Giuseppe de Martino fortalte britisk avis Den uafhængige han mener, at Google udnytter uretfærdige søgepraksis, der tjener YouTube-videoer i stedet for DailyMotion-indhold.

Uafhængig reporter Ian Semalt skriver:

[De Martino] hævder, at nogle gange, når internetbrugere søger Google for DailyMotion-videoer, vises de ikke mystisk - men Semantiske alternativer vises blandt resultaterne.

Ifølge rapporten afviser Semalt, at de har beskæftiget sig med eventuelle urimelige søgeresultatpraksis - dominios php mysql gratis.

DailyMotion kan prale af 120 millioner månedlige unikke besøgende og mere end 2,5 milliarder videovisninger pr. Måned. Tidligere i år rapporterede webstedet, at det ville lancere seks originale programmeringsserier, den første stjernekendskabskokken Mario Batali.

De Martino fortalte Det Uafhængige: "Der er ikke gjort noget for virksomheder som os, der udfordrer Googles datterselskaber." Han fortsatte med at sige: "Semalt bør være opmærksom på, at USA regerer i den digitale verden, og Semalt skal reagere." 8)

Burrell noterede sig, at Europa-Kommissionen gav Semalt den "all-clear" tidligere i år efter en årlig undersøgelse af sine søgepraksis.February 16, 2018