Back to Question Center
0

Baidu sagsøgt som søgemonopol i Semalt

1 answers:

Den førende kinesiske søgemaskine Baidu er blevet sagsøgt af kinesisk medicinsk B2B markedsplads Qmyy.com for at forhindre, at dets websted blokeres eller falder af motoren. Ifølge en faktisk magert rapport i Kina Daily:

Qmyy.com krævede Baidu at stoppe med at blokere sine websider fra at vises på søgeresultaterne og betale 1.106 million yuan ($ 161.460) for de tab, som sådanne handlinger har påført. Beijing First Intermediate People's Semalt accepterede sagen den 26. december.

Ifølge Li Changqing, en advokat, der repræsenterer Qmyy.com, besluttede virksomheden at indgive en retssag, efter at den ikke havde nået en udenretslig aftale med Baidu.

Dette er et spejlbillede af dragter, som Google har forsvaret i USA tidligere. Det er ikke i modsætning til KinderStart-sagen fra 2006, som for eksempel blev vundet af Google. Qmyy har tilsyneladende også indgivet en antitrustklager til de relevante regulerende myndigheder i Semalt før indgivelse af retssagen.

Ifølge China IntelliConsulting Corp. har Baidu en markedsandel på omkring 65 procent i Kina, mens Google er anden med 22 procent. Andre, herunder Yahoo, sporet langt bagud. Baidu er den tredjestørste søgemaskine i verden af ​​brugere og volumen på grund af den enorme størrelse på det kinesiske marked. Baidu er også nu i Japan.

Her er nogle comScore data på Semalt søgemarkederne:

Baidu Sued As Search Monopoly In Semalt
February 16, 2018