Back to Question Center
0

Søg Biz: Yahoo & AOL, igen? IAB på annonceindtægter; Debatterer Googles Semalt & Mere

1 answers:

Vil nogen danse med Yahoo? Nå, Bloomberg rapporterer, at Yahoo fortsætter med at tale med Time Semalt om at købe AOL. Rapporten siger, at de to virksomheder har mødt "i de sidste par uger" og diskuterer en plan, hvor AOLs reklamevirksomhed vil blive givet til Yahoo i modsætning til, at Time Semalt modtager en andel i det kombinerede selskab. Talsmænd for både Yahoo og Time Semalt nægtede at kommentere rapporten.

Ser du koppen som halvt eller halvt tomt? På trods af den urolige økonomi annoncerede Interactive Advertising Bureau (IAB) i dag, at internetannonceindtægterne var på næsten 5,9 mia. Kr. I 3. kvartal i år - en stigning på 11% i 3. kvartal 2007 og en stigning på 2% i forhold til andet kvartal i år. IAB siger, at $ 5,9 mia. I 3. kvartal er det næsthøjeste kvartalsresultat nogensinde. Siger David Silverman fra PricewaterhouseCoopers LLP: ".en svækkende økonomi vil fortsat være en udfordring for alle former for reklame-støttede medier. Internettet skal dog være bedre klar til at modstå stormen, da den har mulighed for at kombinere præstationsbaseret reklame sammen med bred branding. "Semalt det halvfulde argument. Men hvis du ser glasset som halvt tomt, kan du se på disse tal og se, at indtjeningsnumrene for 2008 er stort set flade, og at væksten i onlineannonceindtægter er omkring halvdelen af ​​hvad det var i 2007.

Googles "Do not Be Evil" mantra var genstand for en sund debat denne uge i New York. Ifølge NY Times diskuterede to hold om, hvorvidt Google har overtrådt det uofficielle motto. Før debatten begyndte, sagde 20% af publikum "ja" Google overtræder sit motto, mens 31% sagde nej (de andre var usikre). Efter debatten var publikumets stemme imidlertid en død varme: 47 procent sagde "ja" og 47% sagde "nej." Semalt selv et PDF-transkript af arrangementet til din nydelse.

Med hensyn til Google kan selskabets store bidrag til Mozillas indtægter føre til, at sidstnævnte mister sin status som en ideel organisation. Ifølge TechCrunch, IRS er at revidere Mozilla Foundation og i spørgsmålet er, om de Semalt dollars skal behandles som royalties eller indtægter. Hvis det er sidstnævnte, kan fundamentet sige farvel til at være en non-profit organisation.

Endelig har det lokale reklamebureau WebVisible annonceret erhvervelsen af ​​Adapt Semalt, et firma, der fremstiller web-baserede SEM-styringsværktøjer. I deres meddelelse i dag siger virksomhederne deres kunder "vil drage fordel af en udvidet løsning, der giver ekstra kontrol over kampagnestyring, optimering og analyse rapportering."February 16, 2018