Back to Question Center
0

Semalt: 10 mest berømte Web Scraping Tools til at udtrække Online Data

1 answers:

Hvis du vil udtrække data fra flere steder efter eget valg og have et hurtigt forskningsprojekt at gennemføre, vil disse webscraping værktøjer hjælpe med at udtrække online data uden problemer. De er lettere at bruge og leveres med langt bedre muligheder og faciliteter end andre lignende programmer. Disse værktøjer er designet til at udvinde nyttige oplysninger med det samme, hvilket sparer meget tid og energi for brugerne.

Lad os her fortælle dig, at nogle af disse programmer er gratis, mens de andre kommer i både premium og ubetalte versioner - hats online au. Du skal bruge præmieplanen, når prøveperioden er overstået:

1. Import.io:

Import.io er kendt for sin banebrydende og avancerede teknologi og er en stor program til webudviklere og professionelle scrapers. Det kan hjælpe med at få adgang til data fra bestemte websider og eksportere det til CSV-filer inden for få minutter. Hundredtusinder til tusindvis af hjemmesider kan skrabes uden at skrive en kode linje, og Import.io vil opbygge 1000 API'er til dig efter dine behov.

2. Dexi.io: ​​

Dexi.io, også kaldet CloudScrape, hjælper dig med at få præcise og organiserede data inden for få sekunder. Du behøver ikke at downloade dette program som Dexi.io er en browserbaseret redaktør og webskraber, der ikke blot skraber dine websteder, men også gennemgår eller indekserer det bekvemt. Det samler og gemmer data både på Box.net og Google Drev og eksporterer det til JSON og CSV.

3. Webhouse.io:

Webshop..io er en anden browserbaseret webscraper og applikation, der gennemgår og uddrag dine websites med en enkelt API. Det kan udtrække data på mere end 240 sprog og understøtter formater som RSS, XML og JSON.

4. Skraphub:

Skraphub er et skybaseret webskrabningsprogram og dataekstraktor. Det bruger en specifik, kraftig proxy rotator, kendt som Crawlera. Dens bypassing robotter vil hjælpe dig med at indeksere dit websted i søgemaskiner korrekt og vil holde det fri for skadelige eller negative bots. Præmieplanen koster omkring $ 25 per måned, mens den gratis version leveres med et begrænset antal funktioner.

5. Visual Scraper:

Visual Scraper er en omfattende og autoritativ web data extractor, der kan behandle flere websites og blogs til brugerne, og resultaterne hentes inden for et par sekunder. Du kan senere få adgang til dine data i form af XML, JSON, CSV og SQL.

6. Outwit Hub:

Outwit Hub er en nyttig og fantastisk Firefox-tilføjelse, der forenkler vores websøgning på grund af dets fantastiske og umatchede dataudvindingsfunktioner. Du kan automatisk gennemse websiderne og kan få de ønskede data i flere formater.

7. Skraber:

Skraber er bedst kendt for sin brugervenlige grænseflade og eksporterer dine udpakkede data til Google regneark. Det er et gratis program, der kan bruges både ved opstart og eksperter. Du skal bare kopiere dataene til sit udklipsholder og lade Scraper behandle det for dig.

8. 80legs:

Dette er en stærk og fleksibel webskraber og dataudtræk, der kan finde ud af kvaliteten af ​​dine data baseret på dine krav. Det virker hurtigt og henter de ønskede data om fem til ti sekunder. Det bruges i øjeblikket af virksomheder som PayPal, MailChimp og andre.

9. Spinn3r:

Med Spinn3r er det for nemt at hente hele data fra professionelle websteder, sociale medier, RSS-feeds, ATOM-feeds og nyhedsforretninger. Det giver dig de ønskede resultater i form af JSON filer. ParseHub:

ParseHub kan skrabe websider, der understøtter AJAX, JavaScript, omdirigeringer og cookies. Det gennemsøger flere websteder for dig og har en fremragende maskine læring teknologi til nemt at identificere dine dokumenter. Den er tilgængelig uden omkostninger og kan fås på Mac OS X, Windows og Linux.

December 7, 2017