Back to Question Center
0

En effektiv Web Scraping Freeware - Semalt Advice

1 answers:

Visionen om at eliminere alle udfordringer med adgang til information inspirerede udviklingen af dette værktøj. Med andre ord blev værktøjet bygget for at gøre det let for folk at få adgang til struktureret information.

Således er de store forhindringer ved indsamling af data blevet elimineret i opbygningen af ​​dette webscraping freeware. Brugere vil nu bruge mere tid på at læse og analysere nyttige oplysninger i stedet for at kæmpe for at få adgang til information - gfx maker download free.

I en nøddeskal er hovedformålet med dette værktøj at gøre dataudvinding meget let. I stedet for at bruge konventionelle data skrabeværktøjer , der er ret vanskelige for en ikke-teknisk person at forstå eller værktøjer, der er ineffektive i håndtering af komplekse hjemmesider, kan du gøre brug af et brugervenligt, men effektivt one-click-værktøj .

Når du finder ud af, hvor meget tid og andre ressourcer der er spredt i en dataindsamling, vil du forstå, at der er et stort behov for et fleksibelt, men kraftfuldt datahåndteringsværktøj.

ParseHub giver udviklere fuld kontrol over, hvordan de kan strukturere og ændre elementer, så de ikke behøver at kæmpe med browserens webinspektør. Med dette værktøj skal de muligvis ikke skrive nogen data skrabekode igen. Dette skyldes, at ParseHub kan arbejde på formularer, dropdowns, autentificering, uendelig scrolling, interaktive kort og mange lettere.

Det vigtigste er, at brugerne ikke har brug for teknisk viden til at bruge værktøjet. Som bruger er alt du skal gøre, at åbne et websted og vælge alle de oplysninger, du vil uddrage. 3)

Alt du skal gøre er at pege og klikke på alle de elementer, du skal udtrække fra en webside. ParseHub vil ikke kun uddrage dem til dig, men det hjælper dig også med at gætte lignende elementer på andre websider

ParseHub API

Denne funktion gør det nemt at få fat i data og andre funktioner. forvandle det til dit foretrukne format. API'en giver dig også mulighed for at downloade data i enten JSON eller CSV formater.

Værktøjet kan genkende mønstre i din dataudvinding, og det vil bruge det til at forudse dine efterfølgende skrabeinstruktioner . Det giver dig også frihed til at ændre CSS selektorer og attributter af elementet.

Det kan hånd le komplicerede hjemmesider. Det har mekanismer til at håndtere logins, uendelig rulle, kort, omdirigeringer og alle andre JavaScript-problemer.

ParseHub kan nemt håndtere websites med tusindvis af sider, der er sammenkædet. Alt du skal gøre er at udstede et andet sæt instruktion til hver side, og du kan sammenkæde alle siderne sammen ved blot at klikke på en enkelt knap.

Alle anmodninger sendes via en stor IP-adresse for at beskytte brugernes privatliv.

Dine data opbevares eksternt for din adgang når som helst. Du kan også planlægge, hvordan du vil modtage dine data. Du kan gøre det en gang hver måned, hver dag, hver time eller endda hvert minut. Det er helt op til dig.

December 7, 2017