Back to Question Center
0

Hvordan virker Amazon Tracker Tracker?

1 answers:

For at give kunderne de bedst mulige priser, justerer Amazon løbende priserne. Det giver brugerne mulighed for at købe et produkt, de ønsker til en konkurrencedygtig pris. Desuden tjener nogle specielle værktøjer til at spore prisændringer for et bestemt produkt. For eksempel giver online-software, som hedder CamelCamelCamel, kunderne beskeder om hver hæve eller dråbe af prisen - holzkohleherstellung meiler dolls. Der er også andre Amazon sælger sporing programmer, der væsentligt forenkler en proces med at styrke brand autoritet på Amazon.

I dette korte indlæg vil vi diskutere de bedste professionelle Amazon sælger tracking værktøjer og Amazon analytiske værktøjer.

Amazon sælger sporing værktøjer

Enhver potentiel online købmand bør løbende følge sin optimeringskampagne succes og skalere det samlede overskud for hver bestemt periode. I dette afsnit skal vi diskutere de mest effektive Amazon Sælgers værktøjer, der kan give dig en høj belønning. Det er rimeligt at bruge disse sporingsværktøjer i et kompleks, da de gensidigt forstærker hinanden og kan hjælpe dig med at fordoble og tredoble din Amazon-indtægt.

  • Optimeringsværktøj til optegnelser

For at nå topranken på Amazon-søgeresultatsiden skal du være særlig opmærksom på din optimale optimering. Dette værktøj er designet til at hjælpe dig med at oprette den veloptimerede søgeords rækkefølge og øge din konverteringsfrekvens, hvilket er en af ​​de primære Amazon-rangeringer. Dette værktøj hjælper dig med at gøre effektive tweaks til at øge dit salg og forbedre andre Amazon-rangeringer med det samme.

  • Negative anmeldelse meddelelser

Antallet af og kvalitet på dine Amazon-anmeldelser spiller en vigtig rolle for din sideplacering. Jo mere positive anmeldelser du har, jo større chancer brugerne vil købe dine produkter. Det betyder, at negative anmeldelser kan øge afvisningsfrekvensen og forårsage placeringer falder. Dårlige anmeldelser sker på Amazon, selvom du har et produkt af højeste kvalitet. Du skal håndtere alle dine negative anmeldelser for at klare situationen.

AMZ Tracker's Negative Review Notifications sælger værktøj vil give dig beskeder hver gang nogen efterlader en negativ feedback. Det hjælper dig med at reagere øjeblikkeligt på alle negative tilbagemeldinger og gøre alt for at løse dit seneste klientproblem. Hvis du hurtigt kan løse kundens affære, vil de højst sandsynligt vende eller ændre den oprindelige anmeldelse.

Fremskynde væksten i Amazon-forretning gennem Analytics

Amazon Analytics er et professionelt sporingsværktøj til sælgere, der driver vækst for din Amazon-forretning. Dette værktøj giver dig mulighed for at analysere kundeindkøbsadfærd for dine medarbejdere og finde de skjulte populære perioder. De opnåede data vil hjælpe dig med at gennemføre en vindende PPC Amazon kampagne. Desuden hjælper denne AMZ Analytics med at udføre søgeordsforskning og viser hvilke søgeord der gør det godt, og som bør genovervejes. Ved hjælp af Amazon Analytics-grafer kan du overvåge din samlede indtægt for hver uge, måned eller år. Det vil vise dig, hvilke produkter der har det godt, og hvor din virksomhed kræver forbedringer.

December 7, 2017