Back to Question Center
0

Effektiv Web Data Skrabning Med Grabzit Tool - Semalt Advice

1 answers:
Gratis online webskrabere er en fantastisk måde at samle informationer og data på og arrangere det i det anvendelige format. Med et korrekt webskrabningsværktøj er det nemt for os at indsamle data, fusionere det i nye eller eksisterende databaser og bruge det til at gøre din online forretning vokse. Der er ingen tvivl om, at den bedste måde at skrabe data fra websider eller PDF-dokumenter på er at bruge GrabzIt's Web Scraper Tool!

Hvilke typer data eller oplysninger kan skrabes?

Denne fantastiske Web Scraper kan nemt skrabe data fra enhver del af et websted - marimer hypertonique. Uanset om det er en indholdsside, HTML-fil, elementer som spænd og div, HTML-elementattributter, tekst gemt i PDF-dokumentet eller billedet, kan du straks skrabe det ved hjælp af Grabzit's program.

Hvordan virker denne Web Scraper?

GrabzIt's Web Scraper kan læse websider, da normale brugere ser dem ved hjælp af webbrowsere, der gør det muligt for specialskrabere at skrabe både dynamiske og statiske HTML-filer. Det betyder, at indholdet, der genereres med AJAX eller Javascript, kan skrabes inden for sekunder og uden hitch. Desuden kan Web Scraper skrabe indholdet af PDF-filer og læse JPG- og PNG-tekster.

Web Scraper giver os mulighed for at klikke på knapperne og linkene på indsendelsesskemaet, vælge valgmuligheder for et websted og udføre andre lignende opgaver. Det gør det muligt at få adgang til websteder på samme måde som de normale brugere. Når du har valgt elementerne, kan nogle Web Scrapers bede dig om at oprette sofistikerede regulære udtryk, så de kunne skrabe og udtrække dine data uden problemer. Du kan også aktivere Grabzits program til at oprette regulære udtryk i baggrunden og skrabe så mange filer som du vil.

Dine data vil være tilgængelige i forskellige formater som Excel, XML, JSON, CSV, SQL og HTML, og du vil kunne bruge det til enten SQL- eller MySQL-serverne. Du kan også bruge dens tilbagekaldelsesadresse, som lader dig bruge API'erne og automatisere hele scrape-proceduren. Denne Web Scraper leveres med en fantastisk og fremragende online guiden og opretter automatisk instruktioner, der kan hjælpe med at identificere indholdet til skrabning. Det betyder, at du ikke behøver at vælge det indhold, du ønsker at skrabe manuelt.

Konklusion

Mange websteder gemmer det samme indhold på tværs af flere sider, så du bør bruge Grabzit's Web Scraper til at målrette alle dataene samtidigt. Dette værktøj søger automatisk i indholdet, der matcher dine skrape retninger, lokaliserer og organiserer webadresser fra hele internettet. Alternativt kan du nemt angive den nøjagtige webside eller webadresse, du vil have skrabet eller bare angive de underafsnit af en blog eller et websted, der skal gennemsøges. Det er det eneste værktøj, der giver adgang til online data uden omkostninger, hvilket betyder at du kan bruge dette program uden at betale en krone.

December 8, 2017