Back to Question Center
0

Semalt Expert - Hvad er Web Scraping?

1 answers:

Dataskrabning (eller webskrabning) er den teknik, hvor din computer program eller værktøj vil udtrække nyttige data fra din blog eller dit websted, så det kan bruges offline til andre formål. Til forskellige mennesker lyder skrabning lidt skræmmende, men skrabeværktøjerne behandler et stort antal websteder hver dag og kan hjælpe dig med at indsamle nyttige data fra bestemte websider på ingen tid. Det vil kun tage et par sekunder at bruge et webskrabningsværktøj til at identificere, genkende og organisere websiderne og håndtere de enorme databaser. Men der er nogle specifikke måder at sikre, at du udnytter dine webskrabningsværktøjer bedst muligt. Med disse metoder kan du håndtere websider, tekster, billeder, grafik, videoer, memes og infographics uden problemer og kan gemme alle de ting på din computer enhed bekvemt. Søgemaskineoptimering (SEO):

Den trafik, der kommer til et websted eller en blog, kan komme fra en række kanaler, såsom direkte og organisk trafik , betalte trafik, sociale medier, henvisninger og e-mails. Det er vigtigt at forbedre ydeevnen på dit websted med SEO og reducere dets afvisningsprocent i et omfang. Når du skraber dit websted med et webskrabningsværktøj, kan du kontrollere eller gennemgå de filer, der er relevante for din online-forretning..På denne måde vil du være i stand til at organisere de vigtige ting på ét sted og de ubetydelige ting på et andet sted. Plus, det vil hjælpe med at forbedre søgemaskine optimering af dit websted, da dets indhold vil være nyttigt og med mange meningsfulde søgeord.

Markedsundersøgelse:

Alle forretningsmænd ved, at markedsundersøgelsen er en integreret del af deres succes. Hvis du er ved at lancere, ændre eller udvide din virksomhed, skal du foretage en behørig markedsundersøgelse om de bedste webskrabningsværktøjer, og sørg for at du kan organisere både værdifuldt og ikke-værdifuldt indhold i henhold til dine kunders krav. Med andre ord kan vi sige, at der er et stærkt forhold mellem markedsundersøgelser og effektive webskrabningsværktøjer, da begge vil arbejde side om side for din virksomhedsvækst.

Ledergenerering:

Ligesom markedsundersøgelser er genererende kundeemner vigtige for at dyrke en virksomhed på internettet. Afhængigt af dit mærke kan ledningerne få dig mere nyttige data og kontaktoplysninger for de potentielle kunder. Forskellige webskrabningsprogrammer kan hjælpe dig med at organisere dit indhold og få en ide om, hvilke typer af leads der skal genereres for en vellykket og frugtbar forretning på internettet.

Anmeldelser og følelser:

Du foretrækker at skrabe fra Yelp, TripAdvisor, Zomato, Google, Trustpilot, Amazon, Better Business Bureau og andre forretningsrevisioner websteder for at få en ide om, om dine kunder er tilfredse med dine produkter og tjenester eller ej. Til dette skal du henvende sig til sociale medier og søge mærker og produkter ved navne for at få en ide om, hvilken type data de har skrabet på internettet. De tilsvarende anmeldelser og skrabe forretnings profiler giver dig indsigt i, hvordan du fortsætter med din virksomhed. Det vil også give dig detaljer om konkurrentens svagheder og styrker, så du kan træffe foranstaltninger i overensstemmelse hermed for din brandbevidsthed Source .

December 8, 2017