Back to Question Center
0

Kan jeg optimere Amazon-fortegnelse på baggrund af min tidligere optimeringsoplevelse med Google?

1 answers:

Ligesom med enhver anden søgemaskine er der ingen ultimativ vejledning eller trin-for-trin instruktion til optimering af Amazon-fortegnelsen bedst muligt at tage føringen over nichekonkurrenter en gang for alle. Jeg mener, at løveparten af ​​topoptimeringspraksis løbende udvikler sig og ændres hvert år (og endda måned). Hvis du er ny her og tænk hvordan du optimerer din første Amazon-liste - så er du allerede på det rigtige sted. Jeg mener, det ville være en god tid at fortsætte med at skabe en strategi.

Selvfølgelig bør de store søgemaskiner som Google selv være din første prioritet - giochi gonfiabili da interno. Men fra e-handelens synspunkt og selve begrebet drop-shipping-forretninger i målestok er Amazon ubestridt den vigtigste handelsplatform nummer to. Bemærk dog, at for at optimere Amazon notering på den rigtige måde, skal du bare have nogle grundlæggende forståelser for at sætte mindst din første strategi og omarbejde den over tid.

Det gør du, du kan have et godt udgangspunkt og være klar til at gå videre. Heldigvis er Amazons søgealgoritme ikke så avanceret som den, der bruges af Google. Når alt kommer til alt, ændrer det sig ikke så voldsomt og ofte så meget mere omfattende rankingalgoritme, som verdens søgegigant er ved at satse på. Så nedenfor vil jeg vise dig en liste over punktposter, der hjælper dig med at optimere Amazon-fortegnelsen med et stykke sind - i det mindste for at undgå de mest almindelige faldgruber, der lurer rundt på webstedet.

Forstå det grundlæggende i fremskridt på Amazon

Før du går ind i sagen og giver dig nogle praktiske tips til optimering af Amazon notering på den rigtige måde, lad mig stress det igen - Amazon er meget forskelligt fra andre søgemaskiner som Google selv. Jeg mener, at nogle tips og tricks kan forekomme næsten ens. Ikke desto mindre er forståelsen af ​​de grundlæggende forskelle og tilsyneladende identiske tilgange - præcis det, der nok er den mest udfordrende derovre.

Lad os gøre forskel mellem Amazon og Google Search Engine

  • CTR vs tilfredshed - brugervenlig oplevelse og konvertering er de første punkter, der viser sig helt forskellig for Amazon og Google..Mens søgegiganten blev designet til at sælge annoncer, er verdens største markedsplads beregnet til at sælge produkter. Med hensyn til at måle succesfulde præstationer betyder det, at Amazon er afhængig af at vurdere indtægter (ellers bruttomargin pr. Søgning) sammen med Google, der naturligvis væddemål på de vigtigste webmålinger, såsom klikfrekvensen eller den gennemsnitlige tid på siden pr. Brugerbesøg.
  • Arrangement vs. Prostration - betyder, at selvom indekset på Amazon er helt struktureret under bestemte formater, er der en lille protest anerkendt for Google, der langsomt er kommet mod velordnet rækkefølge siden 2015.

  • På side vs. Off-Page - foreslår at du optimerer din Amazon-fortegnelse kun side optimering. For eksempel vil kørsel off-page link bygning derovre have næsten nul effekt på dine faktiske placeringer, bestemt ikke som den måde, det er for Google.
  • Engagement vs. Originality - her går vi ind i en helt delikat kryds. Sagen er, at Amazon bare er ligeglad med originalt og rent unikt indhold - bare fordi det meste af din trafik altid er trukket fra aktive søgere, der allerede handler derude. Hvis du har nogle delvist matchende titler eller punktpoint med en anden liste - så rolig. På den anden side vil det dog være lige uacceptabelt at ansøge om massiv plagiering eller fed copycat for at optimere Amazon-fortegnelsen - ligesom på Google.
December 8, 2017