Back to Question Center
0

Hvad er måderne at undersøge og spore dine søgeord på Amazon?

1 answers:

Din produktlancering kan udføres uden en omfattende søgeordsforskning. Hver velstående Amazon online-sælger investerer meget tid og indsats i søgeordsforskning. Korrekt udvalgte søgeord kan maksimere din samlede forretningsomsætning og forbedre din rangeposition på Amazones søgeresultatside.

Du har sikkert lagt mærke til langsigtede søgeord i titlerne og beskrivelserne af Amazon-produkterne - federal formoza fd2 255/40r19 continental tire. De fleste af de handlende omfatter ikke kun deres målrettede søgeord i titlen, men også størrelse, farve, pris og andre vigtige egenskaber, der kan gøre en søgemaskine køb denne vare. Og selvom du overvejer, at brugere ikke kan lide sådanne lange søgeordspapirer, mener Amazon anderledes, hvilket giver den højere rang på de godt optimerede Amazon-sider. Derfor skal du i den første fase af din optimeringskampagne foretage en søgeordsforskning for at identificere de nøjagtige søgeord, som du ønsker at målrette og inkorporere variationer i produktets titel, beskrivelse, punktposter, ofte stillede spørgsmål, webadresser og lige billeder.

Du kan udforske disse data manuelt til at bruge dage og endda måneder på det. Men hvis du vil spare tid og få de mest præcise data, vil det være mere rimeligt at henvise til Amazon søgeord forskning værktøjer Keywordtool.io eller Jungle Scout. I denne artikel vil vi se nærmere på disse optimeringsværktøjer og diskutere, hvor nyttige de kan være for din Amazon-søgeordskampagne.

Måder at erhverve søgeord på Amazon

  • Keywordtool.io

En fremragende platform til at få gode søgeordsidéer er Keywordtool.io. Denne platform er populær blandt Amazon online-forhandlere, da det giver hurtige og korrekte resultater. Det er en brugervenlig platform, hvor du kan få en liste over forslag, du kun skal indtaste dit målrettede søgeord. Her kan du få søgeordssøgninger specifikt til Amazon samt til Being, YouTube, eBay og andre sociale og e-handelsplatforme.

Keywordtool.io implementerer Amazons AutoComplete for at finde relaterede langstjente søgeord, som du bør overveje i din produktfortegnelse.

Det er rimeligt at kopiere disse søgeord for at tilslutte Google Keyword Planner for at kontrollere, hvilke af dem der er mest egnede til dig. Du kan tjekke søgevolumen for hver af de foreslåede søgeord. Disse data vil hjælpe dig med at generere den mest målrettede trafik til din fortegnelse.

  • Jungle Scout

Keywordtool.io er nyttigt søgeordsforskningsværktøj samt Google Keyword Planner og andre professionelle værktøjer. Men alle disse forskningsværktøjer giver dig ikke oplysninger, hvilke af de undersøgte søgeord genererer mest salg.

Jungle Scout kan være meget nyttigt for din virksomhed i sin periode. Dette værktøj kan give dig en hurtig scanning af det gennemsnitlige salg og prisen for hvert af de valgte søgeord. Du kan tjekke det gennemsnitlige salg for forskellige perioder - år, måned, uge ​​osv. Med alle disse indsamlede data kan du gennemgå dine søgeord for at rangere dem ud fra deres indtjeningspotentiale. Desuden vil det hjælpe dig med at identificere den specifikke type af dine nicheprodukter, der kan have højeste rang.

December 8, 2017