Back to Question Center
0

Hvordan laver spam backlinks elimineres hurtigst muligt?

1 answers:

For nogle år siden plejede spam-link at være en meget almindelig praksis i SEO, der fungerede godt. Jeg mener, at i fortiden at have mange links fra gratis host microsites (som WordPress, Blogspot osv.) Kunne gøre det muligt at køre en fuldt effektiv link bygning, samt overordnet SEO strategi. Jeg mener, at ved at bruge en af ​​de webhostinger, der er tilgængelige i åben adgang, kan du gyde så mange hjemmesider som du vil - for blot et enkelt formål. Sammenkædning til din hovedwebsite eller blog med en søgeordsrig tekstanker - backlinks pr9 dofollow link. Men i dag med en pingvinopdatering har tingene ændret sig dramatisk - emnet microsite spam linking kalder os at vide, hvordan man gør disse backlinks elimineret hurtigt og for godt. Selvfølgelig er der mange hjemmesider og blogs, der stadig findes på internettet, for hvilken denne type af allerede Gray-Hat-linkbygning ser ud til at være velfungerende. Jeg mener, at webmastere, blog- eller webstedsejere ofte forsinker handlinger for at udelukke microsite-spamforbindelser - bare fordi de tilsyneladende hjælper, i det mindste for øjeblikket.

Men jeg insisterer stadig på, at du hellere ikke kun ved, hvordan man fjerner disse backlinks hurtigt, men overveje at fjerne dem på din hjemmeside eller blog så hurtigt som muligt. Hvorfor er dette så presserende? Hvis min antagelse er korrekt, kan den kommende Penguin opdatering lige så godt læres at opdage disse spam links. På den måde, i betragtning af at Google-søgemaskinen gør det bedste for at kæmpe imod alt, der er unaturligt - det betyder, at du en dag kan komme i store problemer. Som jeg allerede har sagt, kommer denne type linkbygning nu helt sikkert imod Google Webmaster Guidelines. Derfor er det ikke nødvendigt at sige, at der er en potentiel høj risiko for at tjene dig selv til en rangordning demotion. I værste fald kan alt ende op med en manuel gennemgang, som normalt søger om en mere alvorlig og ofte irreversibel rangordning.

Det er trods alt kun for dig at beslutte - om at kontrollere dig selv og slippe af med disse potentielt farlige links med kort varsel eller for at holde tingene lige, hvordan de var. Anyway, nedenfor vil jeg løbe igennem nogle grundlæggende muligheder, der viser, hvordan du får spam-backlinks opdaget hurtigt og udelukket ved registrering.

1. Prøv først at fjerne de mest tilsyneladende unaturlige links ved hjælp af Googles webmasterværktøjer eller nogen af ​​de kendte online checker værktøjer som Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) eller Majestic SEO. Bemærk dog, at en bestemt del af disse spamforbindelser uundgåeligt vil forblive unoterede og dermed næppe detekterbare.

2. Kontroller derefter din Google Analytics-webtrafik og fortsæt med "Henvisninger". Gør det så, eksporter så meget data som muligt Jeg inspicerer listen over henvisninger og måske vil du være heldig at komme på tværs af en del af afdækket gratis host microsite spam. Bemærk dog, at langt ikke alle vil have genereret klik, men nogle af dem skal have fået dem.

3. For at få alt rent rent og ryddeligt, kan du lige så godt lave et skævt regnearkarbejde. Alt er simpelt, men det tager meget tid og kræfter. Alt du behøver er at oprette hovedlisten over kendte microsites, en anden liste med alle muligvis brugte søgeord - for at omarbejde dem begge til en enkelt liste over. Endelig skal du bruge onlineværktøjer som Scrapebox til at gennemgå alle mistænkelige domæner for at se, om de rent faktisk eksisterer - og gribe ind, hvis de virkelig gør det.

December 8, 2017