Back to Question Center
0

Kan du vise mig, hvordan jeg fuldender min Amazon produktbeskrivelse SEO?

1 answers:

Mange indholdsmarkører mener, at når din vare er fundet succesfuldt af de aktive e-handelskunder, skal alt om Amazon-produktbeskrivelse SEO allerede være på plads. Men desværre er de forfærdeligt forkerte. Selvfølgelig, hvis du arbejder på din produktfortegnelse for at gøre det godt optimeret og mere "søgbart" for de levende brugere - er du højst sandsynligt, at du allerede er halvvejs til et stigende salg derovre - define certificado ssl. Men det er så meget som med traditionel SEO, og det er fint at indrette krogen for at tiltrække det stigende antal potentielle kunder, men det er nok ikke nok til at overleve i løbet af den hårde konkurrence på markedet. Og her er præcis, når Amazon produktbeskrivelse SEO kommer i spil! Nedenfor vil jeg vise dig, hvordan man laver en virkelig overbevisende og opmærksomhedsfattende beskrivelse, der kun tjener til at trække flere besøgende til dine produktfortegnelser.

Amazon Produktbeskrivelse SEO - Tips & Tricks

Trin 1: Titel Tags

Medens de fleste af titelmærker blogs) har kun begrænsede muligheder for at udfylde dine søgeord, Amazon-produkt SEO forlader døren til hele 500 tegn. Så, hvis du har et stort rum, er du fri til at bruge op til 500 tegn, og du kan lejlighedsvis droppe dit hovedmål. Det betyder, at der ikke er nogen problemer for at passe til en potentielt vindende langhale søgeordskombination.

Trin to: Konklusiv produkttitel

I alle produktkategorier på Amazon kan produkterne indlejres med titler, der tillades at komme op til 200 tegn inklusive mellemrum. Og desværre er der ingen speciel regel derovre. Derfor er det eneste, du kan gøre, at køre en konkurrencedygtig forskning og få fat i den mest effektive titelordre, der er skræddersyet til din produktkategori. Jeg anbefaler at prøve Jungle Scout online værktøj til at hjælpe dig med det. På den måde må du ikke glemme, at hvert ord i produkttitel skal aktiveres, og alle tal skal kun skrives i tal.

Trin tre: Rens og ryd liste over kugler

Alle elsker at finde alle nødvendige oplysninger vist med en ren og klar liste over kuglepunkter. Og Amazon-shoppere er ikke udelukkelse i denne regel. Derfor skal du have en dobbeltcheck for at sikre, at dine kugler fremviser alle de produktfunktioner, du tilbyder til salg på en kompakt og præcis måde. Med andre ord skal alt, der er indeholdt i kuglebeskrivelserne, være kort, men alligevel helt informativt, så det hele tiden kan dække hele vareoversigten.

Trin fire: Opkald til handling

Selvfølgelig bør du aldrig få dine produktfortegnelser fyldt med for mange åbent salgsfremmende opfordringer til handling, såsom "køb nu", "bedste deal "osv. Medmindre du vil have dem til at ligne spam. Ikke desto mindre overvej at indlejre din fortegnelse med nogle nyttige CTA'er, der er beregnet til at guide din uudviklede kunde, der flytter til den endelige checkout. Trin 5: Lad fine billeder køre din salg

Det kan virke som en no-brainer, men de gamle dage, da du kunne være en succesfuld sælger på Amazon med blot et enkelt billede til din produktfortegnelser er væk. Jeg mener, at du er beregnet til at give dine besøgende den fulde vision af dit produkt, der er til salg - demonstrerer det fra forskellige vinkler og giver kvalitetszoom muligheder for at inspicere selv de mindste detaljer. Når det kommer til at have en interaktiv video, der viser dit produkt i aktion, vil det ligeledes være til gavn for ikke bare god brugeroplevelse, men din samlede indsats i vellykket Amazon-produkt SEO.

December 13, 2017