Back to Question Center
0

Hvad er forskellen mellem Amazon UK Vendor Central og Amazon UK Sales Central?

1 answers:

Det spørgsmål, vi ofte hører fra vores kunder, lyder som "Hvad er forskellen mellem Amazon Vendor og Sales Central?" Det er et ganske kontroversielt problem, som kræver en detaljeret analyse af begge værktøjer. I denne artikel vil vi forsøge at finde ud af, hvilke fordele du kan få ved at bruge disse Amazon-marketingværktøjer, og hvordan de kan påvirke din virksomheds udvikling.

Du kan finde en masse artikler og diskussioner baseret på dette tema. Men det, der plejede at være klart, er blevet mere og mere kompliceret på grund af de sidste ændringer til Amazon Brand Registry. I øjeblikket tager Amazon ranking system hensyn til yderligere funktioner, regler, gebyrer og begrænsninger - registro de dominio do google.

Så vi føler et stærkt behov for diskussion forskellen mellem Amazon UK sælger central og salg central efter de sidste ranking algoritme opdateringer og nyheder.

Denne artikel vil være nyttig for dem, der har købere indgået om at sælge via Vendor Central eller dem, der ønsker at skifte fra Sælger central til Vendor central eller vice vers. Så lad os fortsætte.

Hvad er Amazon Vendor Central?

Amazon Vendor Central er Amazon Online-grænseflade, som bruges af producenter og leverandører. Hvis du sælger dine ting gennem dette Amazon-program, er du førsteparts sælger. Det betyder at du ikke er interesseret i drop shipping, du sælger i bulk. Dette program er bedst for store producenter, der har deres egne fabrikker. Du kan kun blive registreret på Amazon Vendor Central kun ved invitation. Hvis du ser sætningen "Ships from and sold by Amazon.com." På en produktside betyder det, at det er en deltager af Amazon Vendor Central.

Ifølge dette program administrerer Amazon alle dine ordrer og sender dem til forskellige lagre i hele landet. Desuden besidder Amazon varer og opfylder individuelle ordrer.

Fordelene ved Amazon Vendor Central

Blandt fordelene ved Amazon Vendor Central-programmet kan vi opregne enkelthed, fortrolighed og beskyttelse. Så lad os diskutere disse funktioner mere detaljeret.

Når jeg taler om enkelhed, mener jeg, at Amazon gør alt for dig. Alt du skal gøre er at sælge store ordrer til Amazon og lagerbeholdning til lager..Amazon håndterer alle opfyldelser og returnerer.

En anden fordel er kendskab og enkelhed. Amazon bruger en simpel straight-up grossistmodel, ifølge hvilken du kan forhandle vilkårene foran.

Ifølge dette program ejer Amazon også dine ting og gør det allerbedste at sælge det mere end produkter fra tredjeparts sælgere, som Amazon skal dele sine indtægter med.

Såsom Amazon forfølger sine egne interesser, får deltagerne i Amazon Vendor Central-programmet mange fordele som:

 • Amazons algoritme præmierer egne produkter;
 • "Ships from and sold by Amazon.com" recept inspirerer brugerens tillid og troværdighed;
 • Amazon Prime-støtteberettigelse (opgørelsen er altid afsendt til tiden, og Amazon påtager sig alle kundeservice og kompensationer);
 • Amazon-produkter vinder normalt Køb-boksen af ​​forståelige grunde;
 • Amazon giver dig en høj beskyttelse, som du er nu forretningspartnere.

Desuden får du adgang til Amazon Marketing Services (AMS) og andre premium marketing muligheder, som ikke er tilgængelige inden for andre salgsprogrammer. Du får mulighed for at bruge Amazon A + indholdsprogram og Amazon Vine. Disse værktøjer hjælper dig med at øge dit salg op til 10% og udvide dit brand awareness.

De svage punkter i Amazon Vendor Central

Det største minus af dette program er de lave margener. Du skal betale enorme gebyrer for Amazon-tjenester, så din fortjeneste kan være lavere end dine udgifter for første gang. Derudover har du nogen kontrol over din salgspris og kan ikke fastsætte minimale omkostninger.

En mere negativ side er, at du har begrænset geografisk markedsplads. Al din salgsaktivitet kan kun baseres på Amazon.com. Hvis du vil sælge dine ting på andre Amazon-underdomæner, skal du oprette yderligere sælger-centralkonti.

Ifølge dette Amazon-program kan du ikke kontrollere lagerstørrelsen. Det betyder, at du ikke kan drage fordel af stigende efterspørgsel på dine ting og vers, hvis dine produkter ikke bevæger sig hurtigt nok, Amazon kan opkræve dig for opbevaring (jo mere tid du ikke kan sælge den, jo højere gebyr betaler du) .

Et andet svagt punkt i dette program er langsomme betalinger. Du kan få din betaling inden for 60 dage. Hvis du vil have det lidt hurtigere, f.i i 30 dage, skal du betale 2% gebyr. Derudover er der mange andre tilknyttede gebyrer såsom markedsudviklingsfonde og emballageafgifter.

I modsætning til Amazon Seller Central giver Vendor Central ingen analytiske og forskningsfunktioner..Sælger Central Analytics er begrænset og viser ikke et fuldt billede af din markedsværdi. Desuden kan du kontrollere alle data vedrørende dine kunder. Det er forbudt at kontakte dine købere. Eventuelle kundeproblemer løses af Amazons kundeservice.

For at konkludere alt det ovenfor nævnte, vil jeg gerne sige, at Vendor Central kan opfylde dine forretningsbehov, hvis du er en fremtrædende producent, der søger en mere markedsplads. Under disse omstændigheder vil du få en god mulighed for at udvide din brand awareness og forbedre dine eksponeringer og få mulighed for at fokusere på produktion, innovation og selvforbedring. Ved hjælp af dette program behøver du ikke at bekymre dig om forsendelse, kundesupport og andre tidskrævende tjenester, du skal gøre som tredjeparts forhandler.

Hvad er Amazon Seller Central?

Amazon Sælger Central er online-værktøjet designet af Amazon med det formål at hjælpe online-forhandlere til at markedsføre og sælge deres ting direkte til Amazons forbrugere. Generelt er Amazon Seller Central brugt til at hjælpe tredjepart, og markedspladsforhandlere øger deres placeringer og indtægter.

Ved hjælp af Amazon Seller Central har du to muligheder for opfyldelsesordrer, du modtager fra dine kunder. Du kan enten håndtere fragt og kundeservice alene eller helt stole på Amazon i denne henseende. På denne sag håndterer Amazon dette for dig ved at tilmelde dine produkter i programmet Opfyldt af Amazon. En anden almindelig årsag til brugen af ​​Amazon Seller Central er en evne til at styre messaging af dine produkter med det formål at forhindre detailhandel af dine ting af andre ukendte tredjepartssælgere.

Styrkelsen af ​​Amazon Seller Central

Ifølge dette program sælger du individuelle enheder til individuelle Amazon-shoppere via det indre marked. Derfor kan vi sige, at dette program er fremragende til tredjeparts online-handlende, der ikke føler sig interesseret i engros-marketing. Det er et fleksibelt og brugervenligt program, der giver købmænd en masse kontrolfunktioner. Den er åben for alle Amazon-forhandlere, så du behøver ingen invitationer.

Der er to muligheder du kan vælge ved hjælp af dette Amazon-program:

 • Individuel salgsplan
 • )

  Ifølge denne plan behøver du ikke at betale gebyrer for abonnement. Men hver gang du sælger et produkt, skal du betale $ 0,99 gebyr for Amazon..Under hensyntagen til antallet af funktioner, du modtager for disse penge, synes denne pris fornuftig.

  • Professionel salgsplan

  Ved hjælp af denne plan skal du betale for månedligt abonnement. Det koster $ 39,99 pr. Måned og kræver ikke noget pr. Gebyr.

  Ved hjælp af ASC modtager du de højere margener og en fuld kontrol under din prisfastsættelse. Du behøver ikke betale gebyrer som grossister gør, så du laver og holder mere pr. Hver købt vare.

  Det er værd at nævne Amazon Seller Central tjener sammen med Amazon FBA program. Det betyder, at du kan vælge at have Amazon lagerbeholdning, opfylde ordrer og personlig håndtere kundeservice og afkast.

  Endnu en fordel er, at du kan få betalinger inden for en kort periode (op til en svag).

  ASC kan fungere som et analytisk og rapporteringsværktøj, der giver jævnligt relevant rapporteringsdata. Desuden kan du få adgang til demografiske data om dine kunder og kontakte dem for at løse eventuelle problemer. Men ved hjælp af dette Amazon-program har du ikke kun kontrol under dine kundedata, men også under din opgørelse. Det betyder, at du nemt kan huske din beholdning fra Amazon, hvis du skal tillade det andetsteds.

  Ulemperne ved Amazon Seller Central

  For det første er det værd at sige, at dette program ikke er gratis og kan virke dyrt for små virksomheder. Desuden kræver både individuelle og professionelle planer ekstra gebyrer, der varierer for forskellige markedsnicher og kategorier.

  En anden negativ side af dette program er, at hvis din deltager i Amazon-produkt opfyldelse, kan du pådrage gebyrer for at holde dem i lager. Det kan være et problem for Amazon-forhandlere, hvis varer sidder for længe.

  Men det største problem med mit sind er høj konkurrenceevne på markedet. Enhver kan blive Amazon-tredjeparts sælger, og hver dag stiger deres beløb. Hvis dine produkter er baseret på en konkurrencedygtig markedssnit, vil du bruge meget tid på priskrige og mindske dine produkter. Desuden kan Amazon også sælge de samme produkter som du sælger, blive din TOP-markedskonkurrent, som du aldrig vil kunne smide ud.

December 13, 2017