Back to Question Center
0

Semalt: Webdataudtrækning med forlængelse

1 answers:

Uddrag af informationer fra højtydende websteder bygget med moderne teknologier som f.eks. JavaScript har aldrig været så nemt. Webskrabning involverer udtrækning af store mængder data uden at definere Application Programming Interface (API). For nybegyndere fokuserer webscraping teknik hovedsagelig på udvindingen af ​​ustrukturerede og semistrukturerede data på websider og websteder til strukturerede data, som senere gemmes i Excel-regneark og databaser. I dag er skrabning en gør-det-selv-opgave, takket være Google - app developer website. Med web scraper forlængelse, web skrabning er blot et klik væk.

Ustrukturerede data er oftest tilgængelige i HTML-format. For at hente data fra websteder i enkle formularer, skal du lave noget skrab. Hvis kodning ikke er din interesse, er webskraberforlængelse designet til at imødekomme dine webdataudvindingsbehov.

Online prissammenligning

Web scraper extensionsekstrakter nyttige oplysninger fra online butikker som billeder, produktpriser og beskrivelse. Oplysningerne bruges af e-business-ejere til prissammenligning og dataanalyse. Skrabning bruges også i vid udstrækning af online rejsebureauer. Med en web scraper-udvidelse kan du nemt udtrække billeder og produktpriser fra flere websteder og gemme dataene i dataark til dataanalyse.

Administrere online omdømme

I online markedsføring er vedligeholdelse af din online-status lige så vigtig som at revidere dine marketingstrategier. Det er her, hvor mange e-virksomheder går galt. affald. Med webskrabning kan du udtrække nyttige data om trendproblemer, kunders meninger og demografiske fakta.

Med denne type data på dine Excel-ark kan du beslutte dig for de områder, der har betydning for at øge din brand popularitet og forebygge omdømme skader i realtid.

Opdage Website Changes og spam anmeldelser

Website layouts skifte over natten. Det er derfor vigtigt at notere layoutændringer i realtid og gennemføre effektive strategier for få nyttige data. Det er her, hvor webskraberforlængelsen kommer ind. Med denne browserudvidelse kan du registrere webstedets ændringer og svigagtige anmeldelser med det formål at vildlede dine potentielle brugere.

Hvorfor Web Scraper?

Web Skraber er en toprangeret bro wser plugin, der tilbyder dataudvindingstjenester og Google Chrome-udvidelse gratis. Data udtaget af Web Scraper downloades i CSV filformat og senere gemt i CouchDB. Webskrabningsaktiviteter som dataudvinding, eksport og sitemap-bygning udføres i Chrome-browseren.

Hvad er en Web Scraper Extension?

Web Scraper er et plugin eller en udvidelse, der tilbydes gratis på Google webshop. Med denne udvidelse kan du udtrække nyttige data fra højdrevne websider. Data hentet ved hjælp af web scraper forlængelse kan gemmes som CSV fil eller i CouchDB. Denne udvidelse fungerer inden for et sitemap fra ordet go. Som bruger kan du bestemme hvad du skal udtrække og hvad man skal efterlade.

For at installere Web Scraper, besøg Google Web Store og tilføj udvidelsen til Chrome. Lad web scraper udvidelse gøre skrabe for dig. Dette plugin navigerer og udtræk dataene i henhold til sitemap bygget af slutbrugeren.

December 14, 2017