Back to Question Center
0

Liste over Chrome-scraper-plugins til webskrabning, der leveres af Semalt Expert

1 answers:

Få data fra hjemmesider eller websider til regneark og kommaseparerede værdier (CSV) er blevet gjort lettere. Web dataudtræk, der almindeligvis betegnes som webscrap ing, er en proces til udtrækning af store mængder data fra websteder.

Sådan bruger du Chrome Web Scraper

Hvis du ikke har nogen programmeringskendskab, udvikles webskrabning software til dig. For nylig blev en anden nem at bruge teknik til webskrabning indført. Ved at bruge Google Chrome browserudvidelser, der går gratis på Google webshop, kan du nu udføre webskrabning. Her er en liste over Chrome-udvidelser, der skal overvejes.

Skærmskraber

En skærmskraber er et af de mest usædvanlige Chrome-browser plugins, der almindeligvis anvendes til skærmskrabning. For begyndere er skærmskrabning teknikken til at trække ud og udvinde information fra websider og websteder. Hvis du ikke har nogen kodende ekspertise, overvej skærmskrabning, da processen er automatiseret.

Data hentet fra websteder, der bruger Screen Scraper Chrome-plugin, kan enten downloades som JSON eller CSV-fil. Dette plugin understøtter både XPath og Element Selectors mønster. Screen Scraper er en nem og gratis udvidelse, der er let tilgængelig i Chrome Web Store.

Webskraber

Web Scraper er en Google Chrome-udvidelse, der uddrager data fra websteder, der bruger et sitemap. Data hentet fra websteder, der bruger denne udvidelse, gemmes enten i CSV-fil eller CouchDB. Med pagination kan du effektivt bruge Web Skraber til at skrabe flere sider eller sider. I de fleste tilfælde bruges denne Chrome browser-udvidelse til at udtrække oplysninger som links, tekst og tabeller.

Imacro Web Scraper

iMacro er en Chrome-browser plugin bruges til webtestning og dataudvinding. iMacro virker ved at optage slutbrugerhandlinger under besøg. Denne Chrome-browserudvidelse registrerer opgaver på websteder, der skal bruges til fremtidig reference. Hvis dit nuværende projekt er i præstationsprøvning eller testning af websideregression, er dette plugin'en til at give et skud.

Sådan bruger du Chrome Web Scraper

Med iMacro kan du nemt downloade filer og huske din adgangskode logins. IMacro udvidelse er tilgængelig gratis på webshop til Firefox , Internet Explorer og Chrom e browser.

Data Miner

I dag er det ikke nemt at finde velinformeret information på websteder. Det er her, hvor skrabeprogrammer kommer ind. Data Miner er en Chrome-browser-udvidelse, der bruges til uddragning af nyttig information fra hjemmesider. Ved hjælp af dette browser plugin kan du hente data fra websteder og eksportere dataene til Google Sheets eller Excel-ark.

Data Miner-udvidelse bruges også til at skrabe HTML-tabeller og eksportere oplysningerne til Microsoft Excel eller CSV-filen. Hvis du er ekspert i at bruge XPath selectors, er dette browser plugin for dig.

I de sidste par år var det ikke så nemt at udvinde data fra dynamiske websites udviklet ved hjælp af teknologier som AJAX og JavaScript. Med skift af teknologi er skrabning af nyttig information fra disse websteder kun et klik væk. Brug de ovenfor fremhævede Chrome-browserudvidelser til at udtrække reelle data og eksportere til CSV-fil og regneark Source .

December 14, 2017