Back to Question Center
0

Hvad er de effektive måder at håndtere vindende tilbud på og øge produktsalg?

1 answers:

Hvis du ønsker at komme ind på det nye marked eller udvide din forretning, er Amazon Global Retail Platform den bedste mulighed for dig og dine forretningsformål. Hvis du forvirrer den niche, hvor du gerne vil starte din virksomhed eller ikke har tilstrækkelig budgettering til at oprette dit e-handelswebsted, er Amazon.com absolut det, du har brug for - yukon gold casino scam. Amazon er den eneste e-handelsplatform i verden, der giver et væld af utroligt indlysende konkurrencedygtige intelligenser. Og den bedste del af det er, at du kan få det til den lave pris eller endda gratis.

I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du korrekt administrerer Amazon-fordele og lærer præcis, hvad dit marked ønsker. Du finder de nyttige tips til, hvordan du identificerer dine topmarkedet niche konkurrenter og outsmart dem. Håber vores tip vil hjælpe dig med at lykkes på Amazon og gøre din virksomhed velstående. Så lad os komme ind i det!

  • Identificer den bedste markedsnich

Den nemmeste måde at bestemme markedet niche hvor du gerne vil udvikle din virksomhed er at kontrollere Amazon bestseller listen. Hvis du allerede har valgt din niche, kan du bruge de bedst sælgende oplysninger til at bestemme hvilke produkter der højst sandsynligt vil appellere til dit målrettede marked og generere det betydelige antal salg på Amazon. Når du klikker på varen, kan du tjekke, hvor den rækker om salg og hvordan brugerne vurderer det. For at få flere varianter kan du se underkategorier på venstre side af siden. Underkategorier kan give dig flere oplysninger om det valgte marked og overveje at indsnævre dit målmarked til. Det kan være, at der ikke er nogen yderligere underkategori for din niche, men det er muligt, at der er..Hvis ikke, skal du være opmærksom på de relaterede underkategorier, da de også kan give dig en god forretningsidé.

  • Identificer dine TOP-niche konkurrenter

Ved at kigge gennem de bedste sælgere kan du også identificere dine primære niche konkurrenter. Du kan finde disse mærker på Google og tjekke deres produkttilbud. Desuden kan du hemmeligholde dem og købe deres produkter for at kontrollere kvaliteten af ​​deres kundesupport og leveringstid. Derudover skal du tjekke, hvad dine top nichekonkurrenter gør af Amazon om tragt upsells og downsells.

  • Vælg de egnede produkter til at sælge til dit marked Amazonas kan også hjælpe dig med at bestemme, hvad produkter du skal sælge til det. Disse oplysninger kan du få fra den bedst sælgende produktside. Du kan finde de relaterede produkter af højere kvalitet og lavere pris. Ved at gøre det vil du smide dine konkurrenter og øge dit Amazon produktsalg. Find de super-high converting upsells

For at undersøge Amazon, kan du finde ud af, hvilken opsving du skal bruge i din marketingtragt. Du kan helt stole på denne platform, da det gør mange tests og forsker, før du giver brugere resultater. Så se på bestseller siden af ​​de produkter, du har brug for, og klik på den mest velkøbte vare fra listen. Se under produktbilledet i de tre sektioner, der følger, og du vil observere "ofte købt sammen" sektion, "kunder, der købte denne vare købte også" sektion og "sponsorerede produkter relateret til denne vare" sektion. Når du kontrollerer disse dele, får du værdifuld information om konkurrencedygtige oplysninger.

December 14, 2017