Back to Question Center
0

Sådan sælger du populære produkter på Amazon?

1 answers:

Amazon er verdens største e-handelsplatform, hvor millioner af brugere fra hele verden opfylder deres behov hver dag. Amazon hjælper købmænd til at rejse penge for ingenting. Her behøver du ikke at starte en hjemmeside eller investere i din optimering. Alt hvad du behøver er at give dine kunder kvalitetsprodukter og perfekt kundesupport. Det eneste du skal overveje, er din Amazon produktnotering optimering. Amazon kan bringe trafiksikkerhed til din fortegnelse, hvis den er designet i overensstemmelse med Amazon-krav og hjælper brugerne med at træffe deres købsbeslutning - home network installation companies. Hvis du vil tiltrække konverteret trafik til din Amazon-fortegnelse, skal du huske en grundlæggende regel - jo flere detaljer om dine produkter, du giver, jo højere vil du rangere på Amazon SERP. Amazon-trafikken er noget anderledes end Google-trafik. Brugere, der søger efter nogle produkter på Amazon, har den klare hensigt at købe noget. De forsker ikke Amazon med et formål at få nogle oplysninger. En god konverteringsfrekvens på Amazon på Amazon produktside er bredt betragtet som 15%. Det er tre gange mere end andre e-handelsplatforme. Det kan forklares ved at købe tankegang for Amazon-søgninger.

I øjeblikket er det dog ikke nok at etablere din virksomhed på Amazon. For at få mest muligt ud af trafikken skal du sørge for, at din produktfortegnelse er perfekt optimeret, og din marketingkampagne virker til din fordel. I denne artikel vil vi diskutere de mest kritiske elementer i at maksimere konverteringer på din Amazon-liste.

Liste over titler som et af de primære aspekter, der påvirker brugerdommeren

Mens du opretter din Amazon-fortegnelse, skal du være særlig opmærksom på dine produkttitler som Det er det første, som en gennemsnitlig bruger kan se, der gennemfører produkter forskning på Amazon. Generelt fortæller titlen folk, hvad dit produkt handler om.

Hvis du tidligere har undersøgt populære Amazon-produkter, skal du bemærke, at de fleste af dem har de lange og beskrivende titler, der indeholder alle væsentlige produktegenskaber og detaljer..Du har op til 250 tegn til at smide i nogle vigtige oplysninger om dit produkt og dine målrettede søgeord. De væsentlige elementer, der helt sikkert skal medtages i din titel, er et mærke, et navn på selve produktet og eventuelle kendetegn som farve, størrelse eller brug.

Det er vigtigt ikke at overbelaste din titel med søgeord, da den ikke kan læses og vil se spammy. Den ideelle variant af den godt konverterede titel er læsbar, engagerende, beskrivende titel, der fortæller brugerne, hvad dit produkt er umiddelbart.

Billeder som det følelsesmæssige genkendelsesværktøj på Amazon

Et andet vigtigt aspekt af Amazon produktdetaljer sideoptimering er billeder. Billeder kan lokke kunderne klikke på din fortegnelse eller for at fortsætte med at rulle. De fleste brugere er bange for at foretage køb online, da de ikke selv kan vurdere kvaliteten af ​​de produkter, de bestiller. Men online shopping giver mange andre fordele såsom konkurrencedygtig pris, tidsbesparende og shopping bekvemmelighed. For at give dine potentielle kunder den bedste shoppingoplevelse skal du have professionelle billeder af dine produkter af høj kvalitet. De bør have mulighed for at observere de produkter, du sælger fra forskellige vinkler.

Amazon kræver følgende produktregulativer, hvorefter dit billede kun skal indeholde det produkt, du sælger, på en hvid baggrund uden yderligere elementer på den. De vigtigste billeder bør ikke indeholde tilbehør, der ikke er inkluderet i købet samt eventuelle reklameprøveord og mærker som "lavet i USA" og andre. Desuden kræver Amazon, at billedet skal være mindst 1, 000 pixels på 1, 000 pixels for at udnytte deres zoomfunktion. Så hvis det er muligt, kan du bruge endnu højere opløsning til ekstra granularitet.

Hvordan laver du dine Amazon-produkter populært? Bullet points

Disse kunder, der ikke er overbevist om din titel og dit billede, kan tiltrækkes af kuglepunkterne. Du har fem pladser til kuglepunkter på Amazon, hvor du skal præsentere fordele og egenskaber ved dit produkt. For at maksimere effektiviteten af ​​dine kugler kan du bruge et kort stykke med to til fire sætninger..Her kan du løse eventuelle almindelige problemer, der kan få nogen til ikke at købe. Hvis du f.eks. Har bemærket nogle klager i dine anmeldelser, skal du opdatere dine kugler for at tage højde for det. Gør en accent på de første tre punktpunkter, da de tiltrækker de fleste brugeres opmærksomhed og hjælper dem med at træffe deres købsbeslutning.

  • Beskrivelse

Et andet område, hvor du kan øge din Amazon produkter popularitet er en beskrivelse. Det er din sidste chance for at gøre en søgemaskine til din betalende kunde. Produktbeskrivelser overses ofte af Amazon-brugere, da det giver detaljerede oplysninger om det produkt, de skal købe. Derfor skal du sikre dig, at din produktbeskrivelse er interessant at læse, beskrivende og nyttig. Her kan du bruge grundlæggende HTML markup til at fremhæve bestemte ord eller sætninger og for at gøre din forklaring lettere at læse. Amazon giver dig op til 2, 000 tegn til brug i en produktbeskrivelse. Det anbefales at bruge alle tegn til at overbevise brugeren om at købe dit produkt.

  • Anmeldelser

Dine kundeanmeldelser har stor indflydelse på din sidescore og bør være en af ​​dine bedste marketinghensyn. De har en positiv indvirkning på din produktlisteplacering gennem den gennemsnitlige stjernebedømmelse, der vises ved siden af ​​produktet i søgeresultater og øverst på produktdetailsiden. Hvis din gennemsnitlige stjerneklassifikation er mere end 4, har du alle chancer for at blive en af ​​de populære Amazon-produkter.

Den mest populære anmeldelser sektion er placeret på venstre side af Amazon side og præsenterer det område, hvor anmeldelser for produktet, der er blevet stemt som "ja" som nyttigt oftest. Du kan ikke diktere til Amazon, hvilke anmeldelser der vises i dette afsnit, og som ikke er. Men de mere 4 og 5-stjernede anmeldelser vises i dette afsnit, jo højere er din konverteringsfrekvens og salget.

Det endelige sted, hvor anmeldelser kan påvirke en fortegnelse, er "Seneste kundeanmeldelser". Dette afsnit indeholder de seneste anmeldelser og kan ikke påvirkes af stemmer af nogen art. Hvis alle dine tidligere kundeanmeldelser er gode, vil Amazon-søgninger højst sandsynligt acceptere dit mærke som pålidelige og blive dine kunder.

Det er derfor, at maksimere dine chancer for succesfuld detailhandel på Amazon; du skal være opmærksom på dine anmeldelser og forsøge at være nyttige for dine kunder.

December 14, 2017