Back to Question Center
0

Hvordan kan du korrekt bruge Amazon markedsføringsværktøjer?

1 answers:

Denne korte post er afsat til Amazon marketing værktøj nemlig AMS. Det er kritisk at diskutere dette emne på grund af "konkurrentens intimitet", som de mest online-forhandlere står overfor på Amazon i vores dage.

Amazon Marketing Services (AMS) giver online-leverandører med mange fordele og giver dem mulighed for at skille sig ud fra deres konkurrenter og rangere deres produkter højt på Amazon-søgeresultatsiden.

Hver erfaren Amazon markedsfører ved, at ikke hvert klik på din fortegnelse kan betyde et køb. Derfor er det vigtigt at forstå, hvordan man bruger Amazon marketing værktøj for at få en betydelig fortjeneste fra det.

Hvorfor skal du bruge Amazon markedsføringsværktøjer?

Som jeg har nævnt, er Amazon et meget konkurrencedygtigt marked, hvor de fleste af dine nichekonkurrenter er et enkelt klik væk, og alle giver de samme fordele og har de samme svage punkter - arizona appraisal rules. Med andre ord går du nakke og hals med dine nichemarked i markedet og har samme chancer for at vinde købskassen på Amazon. Din potentielle kunde kan klikke på din konkurrents side, og du vil miste et salg på et øjeblik. Derfor har du op til 10 sekunder at overbevise en søgemaskine om at vælge præcis dit produkt.

Amazon Marketing Service hjælper dig med at tiltrække flere potentielle kunder og øge din brandsynlighed på Amazon. Desuden tillader det at målrette annoncer til brugere på forskellige stadier af købsformål. Det giver dig mulighed for at få dit mærke foran yderligere in-market shoppere på Amazon.

Overskriftsannoncer spiller rollen som branding, sponsorerede produkter målbrugere, der er interesserede i et bestemt produkt. Sådanne produktdisplayannoncer hjælper dig med at holde potentielle kunder i dit eget Amazon-indkøbsmiljø. Amazon Marketing Services udviklede sig til tre vigtigste Amazon reklameformater:

  • Amazon Sponsored Products Ads
  • Amazon Headline Søgannoncer
  • Amazon Produkt Displayannoncer

Alle disse reklameformater har deres plads i Amazon-konverteringstragten. En vindende markedsføringsstrategi kræver alle disse tre funktioner såvel som hver kampagnes forskellige målretningstyper.

Overskriftssøgningsannoncer

Overskriftssøgningsannoncer er baseret på toppen af ​​salgstragten. brugerne observerer på søgeresultatsiden og har direkte indflydelse på søgernes købsbeslutning. De er bedst til branded og generelle kategorisøgninger. Overskriftssøgningsannoncer har normalt en brugerdefineret tekstoverskrift og flere relaterede produkter. De omfatter målrettede søgeord og tjener bedst til generelle forespørgsler. giver dig mulighed for at interagere med din målgruppe i begyndelsen af ​​deres søgning.

Det er værd at skelne mellem de grundlæggende fordele ved overskriftssøgningsannonce. Det er evnen til at lede klik til andet end en produktdetaljer side . Du får mulighed for at sende dine klik til sådanne URL-typer som brugerdefineret URL, brandside, søgeresultatside og produktside.

Sponsorerede produktannoncer

Sponsede produktannoncer kan bestå af to typer - Automatisk og manuel. Den første er con teltdrevet, mens den anden er nøgleorddrevet. Disse annoncer placeres øverst eller nederst på Amazon-søgeresultatsiden, når du bruger en desktop og på produktdetailside, når du bruger en mobilenhed. Sponsorerede produktannoncer betragtes som mellemtrækannoncer, da de vises foran potentielle kunder, når de sammenligner forskellige muligheder for køb.

Disse annoncer er ikke kun tilgængelige for leverandører, men også til alle tredjepartsforhandlere på Amazon. Du kan hurtigt oprette dem og den samme hurtigt modtage godkendelse.

Denne annoncekampagne ligner Google Shopping, da annoncerne er for et bestemt produkt. Desuden tager Amazon også hensyn til relevansen af ​​dit produkt til brugers forespørgsel, din prispolitik, anmeldelser og salgshistorie.

Det bedste er, at du kan vælge mellem automatiske og manuelle målretningstyper..Når du kører din annonce automatisk, bruger Amazon de tilgængelige oplysninger til at matche dine produktannoncer med de mest relevante søgeord. I et tilfælde, hvor du har kørt din annoncering manuelt, kan du uploade en liste over søgeord, som du kan målrette mod dine produktannoncer på. Manuel kampagner har højere omkostninger pr. Klik, men giver bedre målretningsmuligheder, mens automatiske kampagner nemt kan oprettes og vises på et bredere antal søgere.

Jeg kan ikke stemme enten til manuel eller til automatiske produktannoncer. De er begge gavnlige for din virksomhed, så jeg anbefaler stærkt at bruge dem i et komplekst.

Blandt de primære krav til Amazon Sponsorerede Produkter kan vi skelne mellem følgende:

  • En aktiv Amazon Professionel sælger konto;
  • Evnen til at sende til alle adresser på De Forenede Staters område
  • Din produktfortegnelse skal baseres på flere tilgængelige kategorier;
  • Du bør kun sælge nye og originale produkter;
  • Din annonce skal kun oprettes for den notering, der er tilgængelig for købskassen. Ellers vises din annonce ikke til dine potentielle kunder på Amazon.
  • Du bør detailere dine produkter i et af følgende lande - USA, Storbritannien, Canada, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og Kina.

Produktdisplayannoncer

Produktdisplayannoncer er baseret på bunden af ​​salgstragten og vises kun på produktdetailsider. Det er din sidste mulighed for at lokke dine potentielle kunder til at købe.

Denne type annoncer kan målrettes efter den type produkt, en kunde skal købe eller ved hans nuværende eller tidligere præferencer. Produktmålretning giver dig mulighed for at bestemme hvilke produktsider du vil have din annonce placeret på. For eksempel kan du vise dine produkter på dine niche-konkurrentsider på markedet, give Amazon-søgninger med gratis varer til en rimelig pris. Det er dog værd at sige, at produktmålretning er begrænset i dybden, da du skal vælge de ting, som du vil have dine annoncer vist på.

I sin periode kan rentemålretning dække mere grund, men med lidt mindre relevans. Ved hjælp af denne form for annoncer kan du vise dine produkter til brugere, der ser en bestemt kategori af produkter eller de relaterede varer inden for samme kategori.

December 14, 2017