Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvilke færdigheder du behøver for at mestre webskrabning

1 answers:
Hvis du leder efter data til brændstof for din online forretning, kan det være Det er ikke muligt for dig at indsamle data, der blot søger på Google. Nogle gange skal vi bruge et par webcrawlere og dataskrabere for at få vores projekter udført, og nogle gange skal vi udvikle grundlæggende færdigheder. Det er rigtigt, at søgemaskinerne kan hjælpe dig med at finde det, du søgte efter, men du skal udvikle følgende færdigheder for at lykkes.

1. Mulighed for at læse robots.txt-filen

Du skal kunne læse og redigere robots.txt-filerne korrekt. Denne fil bruges til at begrænse crawlerene fra at ramme dit websted for ofte. Samtidig hjælper det dig med at opretholde kvaliteten af ​​dine skrabede data og forbedrer hastigheden på dit website til menneskelige besøgende. Derfor skal du lære at redigere robots.txt-filen. Når du har redigeret denne fil korrekt, vil du være i stand til at slippe af med dårlige robotter, der ikke overholder søgemaskinernes regler og regler. Desuden kan du målrette forskellige websider samtidig og kan skrabe eller udvinde ønskede data bekvemt.

2..Opsætning af datainfrastrukturen

Det er meget vigtigt at oprette datainfrastrukturen, da det vil låse op kvalitetsdata fra hele hjemmesiden. For eksempel bør du lære SQL, PHP og andre lignende sprog, da de hjælper med at opretholde infrastrukturen i dine data på en bedre måde. At give SQL-adgang og opsætning af datainfrastrukturen gør det muligt for dig at blive en selvbetjeningsanalytiker, der giver dig mere præcise og velskrabede data inden for få minutter.

3. Grundlæggende ideer om HTML, CSS og JavaScript

Det er vigtigt at lære HTML, JavaScript og CSS, hvis du vil skrabe hele webstedet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du spekulerer på, hvordan programmører arbejder og ikke har gjort noget for at skrabe dit webindhold, er det tid til at lære nogle programmeringssprog og udvikle et par færdigheder. Til nogen, der aldrig havde kodet før, vil begreberne HTML, JavaScript og CSS være relativt nye. Du skal muligvis skrabe data igen og igen, indtil kvalitetsresultatene ikke opnås. Det er en kompliceret proces, men når du har fået kendskab til disse ting, vil du være i stand til at skrabe så mange websider som du vil uden behov for et dataskrabningsværktøj . HTML og CSS er ikke tekniske programmeringssprog, så de er nemme at lære, og du kan tage fat på dem inden for få dage.

4. Evne til at skrive og skala bots

Du skal kunne differentiere de gode bots og dårlige bots. De gode robotter hjælper med at gennemgå dit website i søgeresultaterne, hvilket giver dig velstrukturerede og højkvalitetsdata. På den anden side er de dårlige robotter skadelige for dit websted og vil aldrig få dig skrabet data. Du behøver ikke kun at skelne mellem gode bots og dårlige bots, men du skal skrive og skala bots. Du bør huske på, at robotter er det næste skridt i udviklingen af ​​computer og menneskelig interaktion. Det betyder, at jo mere du ved om robotter og skriver dem regelmæssigt, jo højere bliver dine chancer for at skrabe kvalitetsdata og drage fordel af din virksomhed Source .

December 14, 2017