Back to Question Center
0

Webskrabning: Gode og dårlige bots - Semalt forklaring

1 answers:

Bots repræsenterer næsten 55 procent af al webtrafik. Det betyder, at det meste af dit websted trafik kommer fra internet bots frem for mennesker. En bot er softwareapplikationen, der er ansvarlig for at køre automatiserede opgaver i den digitale verden - camaras fotograficas nuevas. Botsene udfører typisk gentagne opgaver ved høj hastighed og er for det meste uønskede af mennesker. De er ansvarlige for små job, som vi normalt tager for givet, herunder søgemaskineindeksering, webstedets sundhedsovervågning, måling af dets hastighed, styring af API'er og hentning af webindhold. Bots bruges også til at automatisere sikkerhedsrevisionen og scanne dine websteder for at finde sårbarheder og afhjælpe dem med det samme.

Undersøg forskellen mellem de gode og dårlige bots:

Botsene kan opdeles i to forskellige kategorier, gode bots og dårlige bots. Gode ​​robotter besøger dine websteder og hjælper søgemaskiner med at gennemgå forskellige websider. Googlebot crawler for eksempel masser af websteder i Google-resultater og hjælper med at opdage nye websider på internettet. Det bruger algoritmer til at vurdere, hvilke blogs eller websteder der skal gennemsøges, hvor ofte gennemsøgning skal udføres, og hvor mange sider der er blevet indekseret indtil videre. Dårlige robotter er ansvarlige for at udføre ondsindede opgaver, herunder skrabning af websteder, kommentarer spam og DDoS-angreb. De repræsenterer over 30 procent af al trafik på internettet..Hackerne udfører de dårlige robotter og udfører en række ondsindede opgaver. De scanner millioner til milliarder af websider og sigter mod at stjæle eller skrabe indhold ulovligt. De bruger også båndbredden og kigger løbende efter plugins og software, der kan bruges til at trænge ind på dine hjemmesider og databaser.

Hvad er skaden?

Normalt ser søgemaskinerne det skrabe indhold som det duplikatiske indhold. Det er skadeligt for din søgemaskine placering og scrapes vil få fat i dine RSS-feeds for at få adgang til og genudgiv dit indhold. De tjener mange penge med denne teknik. Desværre har søgemaskinerne ikke implementeret nogen måde at slippe af med dårlige robotter. Det betyder, at hvis dit indhold kopieres og indsættes regelmæssigt, bliver dit websites placering beskadiget i løbet af få uger. Søgemaskinerne straffer de websteder, der indeholder dobbelt indhold, og de kan ikke genkende hvilket websted der først udgav et indhold.

Ikke alle webskrabninger er dårlige

Vi må indrømme, at skrabning ikke altid er skadeligt og ondsindet. Det er nyttigt for webejere, når de ønsker at formere dataene til så mange enkeltpersoner som muligt. For eksempel giver de offentlige steder og rejseportaler nyttige data til offentligheden. Denne type data er normalt tilgængelig over API'erne, og skrabere er ansat til at indsamle disse data. Det er på ingen måde skadeligt for din hjemmeside. Selv når du skraber dette indhold, vil det ikke skade dit internetforretningers omdømme.

Et andet eksempel på autentisk og legitim skrabning er aggregeringssteder som hotelreservationsportaler, koncertbilletsites og nyhedsforretninger. De robotter, der er ansvarlige for at distribuere indholdet af disse websider, henter data via API'erne og skraber det som beskrevet i dine instruktioner. De sigter mod at drive trafik og udtrække information til webmastere og programmører.

December 14, 2017