Back to Question Center
0

Semalt Expert uddyber 10 fantastiske funktioner af Online Data Extractor

1 answers:
En online dataudtræk er applikationen designet til at udtrække eller skrabe nyttige data til. fra forskellige websider. Det er enkelt og nemt at bruge og giver os mulighed for at eje dataene bekvemt. Desuden giver denne dataudvindingssoftware os mulighed for at gemme og eksportere oplysningerne i en række forskellige formater - kyoritsu 4105a manual. Nogle af dens karakteristiske træk er nævnt nedenfor.

1. Ideel til marketing fagfolk:

Online data extractor tilbyder forskellige kraftfulde tidsbesparende muligheder og hjælper os med at styre og automatisere lead generation processen. Det uddrag forretningsledninger, så vi kan markedsføre produkterne, målrette potentielle kunder og tjene flere penge på internettet.

2. Perfekt til virksomheder:

Denne software er udstyret med unikke muligheder, der gør den ideel til virksomheder, virksomheder og multinationale agenturer. Det fokuserer på at opsummere buddataene for nem og hurtig beslutningsprocedure. Ved hjælp af online dataudtræk kan du spare meget tid, indsats og penge samtidig med at du fremmer dit mærke internationalt.

3. Gør onlineforskning nem:

Online Data Extractor giver os adgang til sin database af forskellige erhvervskategorier, hvilket gør vores online forskning lettere end før. Det har i øjeblikket mere end 400 erhvervskategorier og hjælper med at udvinde data til ledende generation, online forskning og produktmarkedsføring.

4. Hjælper med nøgleordforskning:

Dens nøjagtige og kraftfulde søgeordforskning mulighed giver dig mulighed for at overvåge de lokale søgeord..Du kan også finde ud af, hvilke søgeord der søges mest, og hvordan du kan rangere dit websted korrekt og forbedre dets placering på søgemaskinerne.

5. B2B og B2C-forretningsleder:

Online Data Extractors indsamler og overvåger B2B og B2C-forretningslederne fra over 20 datakilder takket være dens real-time data intelligence algoritmer til at gøre det muligt. Det genererer ikke kun forretningsledninger, men sparer også de udtagne data på sin server eller får den hentet på din harddisk.

6. Konkurrenceanalyse:

Softwarens konkurrenceanalyse eller hybridgeneratorværktøj tillader os adgang til strategiske intelligensdata til forretningsformål. Det hjælper vores websteder vises i lokale søgemaskiner og forbereder forretningsfortegnelser regelmæssigt. Desuden giver det udgangspunkt i vores udvindte data og gør den anvendelig for virksomhederne.

7. Forretningsfortegnelsesrevisioner:

Online dataudtræk hjælper dig med at indhente oplysninger om betalingsmetoder, domænenavne og foretager revisionsrevisioner til virksomheden. Derudover samler den emailadresser til dig, så du nemt kan markedsføre dine produkter og kan gemme dataene til senere brug.

8. Uddrag flere typer data:

Ved hjælp af online dataudtræk kan du indsamle forskellige typer data og kan bevare sin kvalitet. Det tilbyder support til søgninger i flere virksomheder, der hjælper mærker, virksomheder og agenturer med at samle nyttige data fra forskellige websider efter deres krav og forventninger.

9. Perfekt til digitale marketingfolk:

Dette værktøj giver mulighed for store e-mailmarkeringer og hjælper med at bringe dit brand til toppene for succes. Således er det godt for digitale markeder og er drevet med SMS og Email marketing muligheder.

10. Understøtter forskellige outputformater:

Denne applikation understøtter forskellige outputformater, herunder tekstfiler, CSV-filer, HTML og Excel. Det betyder, at du kan gemme og eksportere dine uddragne data i ethvert format som i dine forretningsbehov og forventninger.

December 14, 2017