Back to Question Center
0

Sådan rangerer du på Amazon for de bedste relevante søgeord?

1 answers:

Hvis du vil vide, hvordan du rangerer på Amazon for dine top relevante søgeord - er du allerede på det rigtige sted. Vidste du, at den første side med søgeresultater på Amazon modtager over 60% af den samlede søgetrafik fra de levende shoppere på udkig efter varerne på salg derovre? Så det betyder, at jo tættere du er på toppen af ​​Amazonas produktsøgning efter dine relevante søgeord og lange hale søgefraser - jo mere potentielle salg vil du sandsynligvis få gavn af. Men hvordan man rangere på Amazon for de bedste relevante søgeord, især hvis du stadig er en nybegynder sælger, tager bare de første indledende trin i den virkelig overfyldte markedsplads? Det korte svar er - at forstå nøgleordene og deres vigtigste egenskaber set ud fra synsvinklen til A9-søge ranking algoritmen. Så nedenfor vil jeg vise dig, hvordan du kan rangere på Amazon - ved at give en kort vejledning om de vigtigste målord og den rigtige måde at identificere dem derovre.

Sådan Rankes på Amazon for Top Relevante Nøgleord

Før noget andet, lad os dykke i håndtering Amazon søgeord forskning på den rigtige måde - top pr-sites voor backlinks. Husk, det gør det grundlæggende grundlag for dit rankingpotentiale på Amazon. Her er nogle grundlæggende vilkår og definitioner for dig at forstå, hvordan du rangerer på Amazon for dine primære målord. Sørg for at du har dem alle:

  • Nøgleord - Amazon-søgeord, set fra SEO og den moderne handel med e-handel, er "shortcuts" de vigtigste egenskaber ved varen til salg eller dens generelle forhold til produktkategorien. De relevante søgeord er en meget vigtig del af din produktfortegnelse optimering i Amazon produktsøgning.
  • Long-Tail Keywords - står for en bestemt sætning eller søgeordskombinationer, som de levende kunder er mere tilbøjelige til at tage til produktsøgning på Amazon. Simpelthen er Amazon lange hale nøgleord almindelige søgeordskombinationer, der bruges til produktsøgning oftest. Faktisk udgør denne type nøgleord noget omkring 70% af produktsøgninger foretaget af de levende shoppere derovre. Derfor er det endnu vigtigere at identificere de rigtige søgekombinationer med lang hale, der er relevante for din vare ved salg eller produktkategori.På den måde får du bedre chancer for at blive vist til et bredere publikum af potentielle købere på udkig efter de produkter, der tilbydes på salg derovre. Blandt de andre anbefaler jeg at bruge følgende søgeordsforskningsværktøjer, der er specielt skræddersyet til den e-handelsplatform.

    • Sælgerord - et godt startværktøj til at køre en hurtig søgeordsforskning på Amazon, og få hjælp til mange værdifulde forslag i lang hale, som er fanget direkte fra top succes sælgere i din niche eller produktkategori.
    • Jungle Scout - Det er en one-stop-shop for alle online-iværksættere, der sælger på Amazon. Bortset fra dets rigtig gavnlige søgeordsdata viste Jungle Scout sig at være yderst hjælpsom når det drejer sig om at prospektere nogle nye produktmuligheder eller behovet for at få et værdifuldt konkurrencedygtigt indblik - både på potentielt rentable produkter og det relative langhale søgeord kombinationer er nødvendige for at rangere for.
December 22, 2017