Back to Question Center
0

Semalt: De mest almindeligt anvendte data Skrabning Anmodninger

1 answers:
Efterspørgslen efter online skrabning øges dag efter dag, fordi mange virksomheder bruger en stor mængde data til forskellige formål. Forskellige organisationer og enkeltpersoner har forskellige webscraping behov. Faktisk lige nu er der uendelige typer dataudvindingsbehov. For at illustrere vigtigheden af ​​informationsindsamling er 7 de mest almindeligt anvendte dataudvindingsanmodninger skitseret lige nedenfor.

1. Datasamling fra PDF-filer

Denne dataskrabning anmodning er til indsamling af visse data fra PDF-filer og omdannelse til Excel-filer - stylish beach hats. Hver af måldatafilerne har omkring 15 til 20 datapunkter på cirka 5 til 15 sider.

2. Udvinding af information via søgemaskiner og online-kataloger

Dette er et fælles dataudvindingsbehov. Det kræver at indsamle data fra søgemaskiner og online-kataloger og indtaste det i en bestemt database.

3. Email Lister organisation og verifikation

Denne dataudtrækningsanmodning kræver en e-mail-adresse, firmanavn, telefonnummer, stat og den by, hvor denne eller det pågældende firma er placeret. Denne form for information er normalt nødvendig for markedsføringsformål. Oplysningerne skal verificeres og organiseres for nem brug. En komplet liste over virksomheder kan nemt skrabes fra mapper, men flere oplysninger kan hentes fra hver enkelt virksomheds officielle hjemmeside.

4. E-mail liste kompilering

Denne opgave er at samle e-mail adresser af personer, der har YouTube-kanaler. Det kan bruges til at samarbejde med dem eller markedsføre bestemte produkter / tjenester til dem. Det kunne også bruges til at udføre en vigtig undersøgelse.

5. Liste over alle ejendomsleje på et bestemt sted

Denne webudvinding anmodning bruges til at få listen over ejendomsleje på en bestemt hjemmeside. Selvom målwebstedet har lister over ejendomsudlejning på flere steder, er det kun dem, der er på et bestemt sted, der er nødvendige for denne anmodning. Siden omkring 1400 til 1650 er ejendomsboliger opført på hjemmesiden, skal de nødvendige filtreres og scrapes ud. For hvert udlejningsfirma er de ønskede detaljer ejendoms id, navn og lejere detaljer. Alle udvindte data skal eksporteres til et Excel-regneark som specificeret af anmoderen.

6. Kontaktoplysninger for økonomiprofessorer i USA

Denne dataudvindingsanmodning er til søgning gennem hjemmesiderne for alle universiteterne i USA for at hente e-mailadresser og telefonnumre for økonomiprofessorer.

7. Database af britiske motorforhandlere

Denne webskrabning opgave er til udarbejdelse af britiske motorforhandlere, der specialiserer sig i Audi og Nissan mærker. For hver forhandler er de krævede detaljer telefonnummer, e-mail-adresse, postadresse, firmanavn og lederens navn.

Som konklusion er der hundredvis af krav til webskrabning. De ovenfor beskrevne blev kun tilfældigt valgt med det formål at illustrere.

December 22, 2017