Back to Question Center
0

Hvad er de praktiske måder at forbedre Amazon salg på?

1 answers:

Amazon markedsplads er en guldmine til både store og små virksomheder. Det giver mulighed for at sælge produkter til mennesker fra hele verden og øge din brandbevidsthed betydeligt.

Alle taler om hård konkurrence på Amazon, og disse tanker er ikke uden grund. Millioner af marketingfolk kæmper for hver ny kunde, da de kender deres forretningsmuligheder. På den anden side modtager Amazon næsten 90 millioner unikke besøgende om måneden, og hvis du har en smart tilgang til din virksomhed, kan du simpelthen ikke forblive uopdaget. Ifølge Amazon-industriens tal ser nye markedsforhandlere ofte på 50% stigning i de samlede indtægter, når de sælger på Amazon for alvor - logiciel de fiche de paie en ligne. Disse opmuntrende tal viser, at alle har en chance for at være velstående på Amazon. Alt hvad du behøver er at være vedholdende og kende nogle tricks, hvordan du kan fordoble dine indtægter.

I denne artikel vil vi diskutere nogle dokumenterede måder, hvordan du kan forbedre dit Amazonas salg og forblive ude af mængden.

Nøglen til succes for at sælge på Amazon

For at være en velstående sælger på Amazon, skal du sørge for at nå dit potentiale. Så der er få dokumenterede måder, hvordan du kan forbedre dit Amazonas salg.

  • Giv konkurrencedygtig pris

Prisen er nøgleordningsfaktoren på Amazon. Det tjener som differentiator at adskille en købmand fra en anden. Amazon-brugere kan nemt sammenligne priser, finde de mest værdifulde for dem tilbud. Så hvis du vil vinde købskurven og være på toppen af ​​Amazon søgeresultatsiden, skal du være klar til at konkurrere på pris. Du bør på forhånd tænke på, hvordan du kan reducere dine omkostninger for at undgå tab. Kun liste produkter med den tilstrækkelige margen til konkurrencedygtige priser på Amazon og stadig tilbyde en rimelig afkast givet opgørelse og overhead udgifter. Desuden er det værd at nævne, at salget på Amazon kan være en god form for reklame, som ikke kræver, at købmænd køber pay-per-click-annoncer.

  • Gør en accent på produktfordele, ikke funktioner

Amazon giver købmænd med flere sektioner, hvor de kan opregne deres produktfordele. Du skal bruge disse indholdsafsnit visuelt at vise dine kunder ikke kun funktionerne i dine produkter, men også deres stærke punkter. Gør en accent på information, hvordan dine produkter kan hjælpe kunder med deres daglige forhold. Svar på dine kunder spørgsmål "Hvad er der for mig?" Og du vil gøre dem loyale over for dit mærke.

  • Opfølgning med dine kunder

Det er ikke slutningen af ​​spillet, når en kunde køber fra din butik. Derefter skal du give ham den professionelle kundesupport. Underret dem om leveringsprocessen og advare om forsinkelser. Så snart kunden modtager et køb, skal du kontakte ham for at anmode om tilbagemelding. Det er en perfekt måde at vise kunderne på din forståelse og bekymring. Disse oplysninger hjælper dig med at forstå, om dit produkt passer til markedets behov eller ikke. Desuden kan du forbedre dine forretninger og øge kundens loyalitet ved at spørge dine kunder om deres oplevelse.

  • Marked til dine Amazon-kunder

Alle brugere, der køber på Amazon, kan betragtes som Amazon-kunder. For at gøre dem til dine kunder og tjene langsigtet salg, kan du give kunderne rabatten på deres næste køb. Desuden kan du bruge salg certifikater og giveaways.

Før du køber noget på Amazon, kontrollerer de fleste shoppere produktanmeldelser for at forstå, om de kan stole på dig som den pålidelige sælger eller ej. Derfor er det vigtigt at udvikle et socialt bevis med positive og økologiske anmeldelser. Sørg for at alle er skabt lige, fordi Amazon kæmper mod incitiverede feedbacks. Og tænk ikke engang på at købe anmeldelser. Det vil ødelægge dit omdømme i et øjeblik. Heldigvis er der måder at generere positive økologiske anmeldelser uden at bryde reglerne. For eksempel kan du give kunderne den perfekte kundesupport og gode rabatter.

Hvis du leder efter mulighederne for at sælge mere og ønsker at få springet på din konkurrence, skal du nødt til at investere i Amazon reklame. Du kan oprette en sponsoreret produktannonce for at vise dine produkter på toppen af ​​Amazon-søgeresultatsiden. I dette tilfælde skal du betale for hver enkelt brugers klik på din annonce. Prinsen vil afhænge af niveauet af konkurrence inden for dit marked niche. En anden måde at markedsføre dit produkt på Amazon er at oprette en overskriftssøgningsannonce. Denne annonce vises også på toppen af ​​Amazon-søgeresultatsiden. Den primære forskel mellem en overskudsøgningsannonce og en sponsoreret produktannonce er, at en overskriftssøgningsannonce ser helt øverst i søgeresultaterne. Med andre ord får du mulighed for at komme ud af mængden og tiltrække en høj trafikstrøm til dine produkter. Og endelig kan du bruge en produktdisplayannonce. Denne annonce vises i sidepanelet på skærmen, når brugerne får vist detaljerne for et bestemt emne.

Selvfølgelig vil ikke alle måder Amazon-annoncering være lige så effektiv for dig. Du vil dog aldrig vide, før du prøver. Derfor kan du prøve en af ​​Amazonas reklametjenester baseret på din forretningsorientering og formål. Og hvis det genererer et positivt investeringsafkast, så er det det værd.

Endelige tanker

Amazon er en fantastisk salgskanal for alle virksomheder. Det kan være enten primær eller ekstra måde at tjene penge på. Det giver ikke kun salgsforøgelse og forbedring af brand awareness, men også mulighed for at sælge dine produkter verden over. Alt du behøver er at udføre den nødvendige upfront på grund af omhu, så du kan tjene penge på din nye virksomhed. Mister ikke dine reelle chancer for at blive en velstående handelsmand og arbejde under din brand eksponering på Amazon.

December 22, 2017