Back to Question Center
0

Hvordan oprettes adskillige backlinks på én gang?

1 answers:

I øjeblikket ved alle, at backlinks ikke oprettes lige. Link bygning var en simpel søgemaskine optimering teknikker før Google etableret sin Penguin opdatering. I dag, hvis du skriver en masse artikler og sender dem til forskellige artikler indsendelse websteder, vil det enten give dig ingen resultater eller forårsage søgemaskine sanktioner. Og husk, ingen ved, hvad Google vil gøre næste - comment faire des fiches de paie. Hver gang du forsøger at søge søgealgoritme, skal du være klar til at få sanktioner.

Det er dog ikke en grund til at stoppe med at gøre noget for linkoptagelse. I stedet for det skal du lære at generere højkvalitets indgående links på den rigtige måde.

Tro ikke på nogen, der hævder, at linkbygningen er død. Backlinks forbliver den primære ranking faktor. Imidlertid kan kun organiske og lige opnåede links give et resultat.

Dette indlæg er designet til at dele med dig nogle nyttige tips til, hvordan du opbygger links på en skalerbar måde.

Sådan skabes et sunde linkbygningsgrundlag?

Lad os forestille os, at du opretter et nyt indholdsstykke og ønsker at promovere det på Googles søgeresultatside. Da du ved, at forbedrede høje PR-resultater fra links fra kvalitetssider, ville det ikke være fornuftigt at generere indgående links så hurtigt som muligt? Det er ikke rimeligt at bygge mange indgående links til det nye indholdsstykke inden for en kort periode. Sådanne aktiviteter vil se mistænkelige ud for Google. Den bedre løsning er at hjælpe Google med at finde og indeksere dit indhold. Det tager lidt tid, men har mere værdi for dit websted. Når dit indhold ville blive indekseret, kan du få økologisk link juice og forbedre dine placeringer.

Sådan hjælper Google Google med at finde og indeksere dit indhold?

For at fremskynde en proces med indholdsindeksering kan du bruge Alexa-værktøjet. Webcrawlere analyserer dette websted hele tiden. Når du indtaster din domænewebadresse på Alexa-værktøj, tilføjer den automatisk din nye, optimerede side til databasen. Når søgningskrawlere analyserer dit websted igen, bliver dit originale indholdsstykke også analyseret af Google.

En anden effektiv måde at tiltrække Google bots til dit indhold er at skabe data-drevne infographics. Det kan fungere for dig, da sociale medier hjælper med hurtigere indeksering og synlighed. Det er grunden til, at hvis dit nye indhold blev populært på sociale medier platforme, giver det et signal til Google, at brugerne finder din indholdskvalitet og links værd. Det betyder, at når du begynder at generere eksterne links omkring dette kvalitetsindhold, bliver ethvert websteds link organisk.

Du skal dog sørge for, at du deler relevant og nyttig for læsernes indhold, da hver ny artikel, post eller link skal give yderligere potentielle kunder til dig.

Traditionel, forældet link bygning er som regel ikke ligeglad med slutbrugeren. Men for at få kvalitet link saft og se naturligt i øjnene af søgemaskiner, skal du fokusere på, hvad din målgruppe ønsker. Dine læsere bør ikke fortryde, at de følger et foreslået link.

December 22, 2017