Back to Question Center
0

Hvordan kan jeg forbedre min SEO ved at fastsætte brudte omdirigerings backlinks?

1 answers:

Ja, det er muligt at give et ret fint boost til din samlede indsats i SEO - bare ved at fastsætte dine allerede eksisterende links og søge om omdirigering af backlinks. Hvordan? Nå, lad os se.

Tre hovedårsager til at genvinde brudte links:

1 - crear servicios web. Du kan tage fuld kontrol over implementeringsprocessen (i modsætning til løveparten af ​​det andet arbejde, for eksempel som forfremmelse af indhold);

2. Fastsættelse af brudte links, du kan ikke kun øge din søgningsklassifikation, men erhverve mange andre skjulte fordele (e. g. , bedre brugeroplevelse);

3. Du får det bedste ud af det arbejde, du allerede har behandlet.

I betragtning af at hele processen i målestok kan vise sig at være ret kontraintuitiv og potentielt svært at klare ordentligt, er der et kort sæt af handlinger til at håndtere det på den rigtige måde:

  • Identificer alle brudte links du har på din hjemmeside eller blog.
  • Opdel dem ved de store omdirigeringsmønstre.
  • Brug online link bygning og hjælper værktøj til at skrive omdirigeringer.
  • Fuldfør dine værker med omdirigerings backlinks og få en generel kontrol.

Identificere Broken Links

Lad os udtale det endnu engang - vi skal se efter omdirigere backlinks, der fører vejen til brudte sider på din hjemmeside eller blog. På den måde skal du få en særlig rapportoversigt over dem - ved hjælp af enten Google Search Console eller et specialiseret onlinehjælperværktøj til meget bedre og klarere data, såsom Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) eller Screaming Frog SEO spider. Det er trods alt kun op til dig at bestemme hvilke rammer der skal vælges til den opgave.

Gør det, husk - du skal også rette alle de brudte interne links, du har på din hjemmeside eller blog, da der kan være mange webadresser, der har migreret gennem de seneste år. Så alt hvad du behøver, er at forberede en masse manuelt og tilsyneladende tidskrævende arbejde - ved hjælp af Google Search Console til at omdirigere backlinks manuelt med. htaccess eller specielle plugin, hvis du bruger WordPress. Eller du kan lige så hurtigt omdirigere mange links, der kræver en løsning - bare ved at bruge en af ​​de tidligere nævnte onlinehjælpere.

Som bruger på WordPress blev jeg forventet at identificere mine gamle URL-mønstre (f.eks. Som domæne + år + måned + efternavn. html) og nye webadressemønstre (f.eks. g. , domæne + efternavn). Hvis du lægger op på engelsk, skal du skrive en særlig instruktion til Googles krypteringsroboter, der fortæller dem om disse eller andre permanente ændringer - både i webadressen og HTML-siden kode (ellers arbejde med 301 omdirigeringer).

Skriv omdirigeringer

For mig brugte jeg Permalink Hjælpeværktøjer til at arbejde med kode URL'erne. Alt skal være selvforklarende der, men husk at have kildes URL-mønster som de webadresser, der starter med dit domæne, efterfulgt af tal og et skråstreg, der skal afsluttes med den variable alder fra WordPress og noter i HTML, der undgår perioden. Husk at variablen altid skal startes og sluttes med et skråstreg.

Komplet Redirect Backlinks og Kontroller dem

For at fuldføre proceduren skal du blot integrere din. htaccess-fil med koden via FTP-forbindelse med din server. Forsigtig - sørg for alt er på plads. Jeg mener at styre adgangen til dit websted eller blog med. Htaccess, hvis noget går galt, kan du lige så godt kollidere alt - selv med en lidt defekt kode. På den måde er alt hvad du behøver, at opdele din omdirigering til Source and Target, køre en check-up procedure med et crawler værktøj - og du er færdig!

Tip: Den samme procedure kan også anvendes på brudte interne links. Selvfølgelig bør de ikke gennemgå nogen omdirigeringer, men det er desværre ikke altid muligt. Husk - at have en omdirigering er meget bedre end 404.

December 22, 2017