Back to Question Center
0

Sådan opretter du en rentabel backlink-profil ved hjælp af follow-backlinks generator?

1 answers:

Alle websiteejere drømmer om at gøre deres online forretning synlig for potentielle kunder. Det er derfor, de udfører en sofistikeret marketingkampagne, der omfatter søgemaskineoptimering, social media marketing, follow-up backlinks generation osv.Hvis du har noget at dele med et bredere publikum, skal du helt sikkert gøre det - u?u? bilgilerim.

Link bygning er en af ​​de mest kritiske dele af søgemaskine optimering. Indgående links er afgørende for at rangere højt på søgeresultatsiden og tiltrække potentielle kunder. De gør dit indhold synligt for din målgruppe og øger dit investeringsafkast.

At bygge indgående links er ikke en raketvidenskab, men at få backlinks fra autoritative højt PR-websteder kan virke for kompliceret til en nybegynder. Heldigvis findes der mange professionelle follow-back-generatorer på internettet såvel som søgemaskineoptimeringskonsulenter og linksbyggere, der vil hjælpe dig med at opnå kvalitetslink-juice fra de høje PR-websteder.

I denne artikel vil jeg dele med dig nogle tips til, hvordan du genererer follow-backlinks gratis. Herudover vil du finde nogle tilgængelige dofollow backlinks websteder, der kan gøre en proces med at skabe eksterne links mere komfortable.

Webkilder, der fungerer som follow-backlinks generatorer

Her finder du en liste over webkilder, hvor du kan få gratis follow backlinks inden for en kort periode. Jeg skal tale om sådanne fremtrædende webkilder som Microsoft, Facebook, Google og så videre.

Før vi begynder at tale om disse kilder, vil jeg gerne nævne, at der er to typer backlinks - følg efter og nofollow. Nogle af de høje PR-websteder giver begge disse linktyper - Google+, YouTube og andre. Tværtimod kan sådanne populære sociale platforme som LinkedIn og Facebook kun bygge nofollow backlinks.

Kort sagt, follow-backlinks er de, der forbinder linkjuice fra en kilde til en anden og bidrager til at hæve webstedsranken ved et bestemt søgeord. Dofollow backlinks gør det muligt at opbygge brand autorisation og vise Google, hvor anerkendt en webkilde er. Nofollow backlinks er de links, der ikke overgår nogen links juice og påvirker ikke din sideplacering. Men de kan stadig gøre din backlink-profil stærkere, hvis de kommer fra høje PR-webkilder. Microsoft

Microsoft er en vigtig og autoriseret webside kilde, der har stor værdi for brugere fra hele verden. Derfor har den den højeste PageRank. Indhentning af indgående links fra dette websted, du vil øge dit varemærke autoritet og øge website omdømme i øjnene af Google.

For at generere follow-backlinks fra Microsoft skal du gennemgå følgende trin:

 1. Opret den nye konto i Microsoft.
 2. Log ind og gå til profil sektion.
 3. Åbn link sektion og tilføj dit link til målrettet ankertekst.
 4. For at afslutte denne procedure, klik på "Gem" knappen. Google Plus
 5. Google Plus er et socialt netværk ejet af Google. Du kan få kvalitets backlinks fra denne kilde ved at følge disse trin:

  1. Log ind på Google Plus ved hjælp af din Gmail-konto.
  2. Opret en ny side til din blog.
  3. Kontroller derefter din side.
  4. Og endelig tilføj dit link til URL sektion.
  5. Klik på "Gem" knappen.

December 22, 2017