Back to Question Center
0

Hvad er de gode backlinks til SEO?

1 answers:

Ejendomsvirksomhed er en yderst konkurrencedygtig online sfære, hvor kun de største agenturer med et fremragende ry har mulighed for at rangere højt på SERP. Men enkelte ejendomsmæglere kan også kæmpe for føringen. For at udsmykke dine største nichemarked konkurrenter skal du oprette dit websted med en bruger i tankerne og optimere det i overensstemmelse med søgemaskinens regler. Kerneelementet i en resultativ optimeringskampagne er linkopbygning - best travel destinations south america. Links building er en proces med at skabe indgående links fra de autoritative nicherrelaterede webkilder. Det er en del af off-site optimering procedure, der skal gøres efter alle dine forbedringer på stedet. Backlinks bidrager til at øge hjemmesiden trafik og øge brand autoritet. Men som jeg nævnte før, at være førende på ejendomsmarkedet kræver meget tid og investeringer. Derfor er du nødt til at være klar, at en proces med at erhverve kvalitet indgående links vil være hård og tidskrævende. Desuden skal du kende kilderne, hvor du kan få gode backlinks til SEO. I denne artikel vil vi diskutere real estate SEO backlink kilder, der kan forenkle din link bygning kampagne og bidrage med din SEO indsats.

Kilder med gode backlinks til fast ejendom SEO

Fast ejendom SEO backlinks genererer er en proces med at få links til dit websted fra andre relevante websteder. Det digitale marked tjener som en betydelig gammel popularitetskonkurrence, hvor deltagerne med det største antal stemmer (backlinks) får de højeste positioner. Googles hele forretningsmodel er baseret på at give søgere den mest kvalitetsmæssige og relevante information. Den eneste måde at antage populariteten af ​​indhold er at tælle al indkommende trafik dette indhold genererer, og antallet af aktier og links det fortjener. For eksempel har populært socialt netværk Facebook over 32.348.008.110 backlinks. Det er en absolut leder på SERP ved antallet af forespørgsler, da mange brugere stemmer for det som for en autoriseret webkilde.

Når det kommer til mindre populære og smalle fokuserede webkilder, kan det dog være et problem at erhverve backlinks.Desuden er ikke alle backlinks skabt lige, og nogle af dem kan bringe dit ejendomswebsted mere negativt end positive signaler. Google er ret smart og kan simpelthen skelne mellem spammy og autoritative indkommende links. Google bots analyserer ikke kun relevansen af ​​indholdet, hvor links er placeret, men også et ry for et websted, hvorfra de kommer.


Derfor vil jeg i denne artikel kun tale om autoritative webkilder, hvor du kan få kvalitets backlinks til dit ejendoms site.

  • Indgående links fra dine strategiske forretningspartnere

Den væsentlige del af denne strategi er baseret på at give en sindssyg værdi op til andre virksomhedsejere. Du kan f.eks. Give værdi til folk på din e-mail liste ved at give dem kuponer til lokale virksomheder, som du har samarbejdet med. En del af udvekslingen mellem din virksomhed skal indeholde et backlink til dit ejendomssted. Ved at gøre det etablerer du gensidigt fordelagtige forhold til dine partnere og får kvalitetslink-juice til dit websted. Dine samarbejdspartnere kan endda indeholde et søgeord i et link, der kommer fra et websted, der er baseret i dit fællesskab. Det vil betydeligt bidrage til dit websted SEO.

En simpel søgemaskine forskning vil give dig en liste over hjemmesider, der har udtalelser om dem i din industri. De fleste af disse webkilder hænger sammen med den person, der forlod anmeldelsen. Hvis du stadig ikke har en side som denne, foreslår du at oprette en og bede folk om at forlade deres anmeldelser der. Det vil hjælpe dig med at få mere relevante backlinks og øge din autoritet i øjnene af Google.

December 22, 2017