Back to Question Center
0

Hvordan får du kvalitet backlinks til dit websted med strategier, der virker?

1 answers:

Alle websejere, der gerne vil forbedre deres placeringer, leder efter måder at få backlinks til deres hjemmesider. Indkommende links er vigtige faktorer for din hjemmeside ranking og stemmer for dit brand autoritet. Link building er en proces med at skabe nye indgående links på andre niche-relaterede websteder med det formål at øge brand autoritet og tiltrække mere trafik til den linkede kilde. Link byggeproceduren refererer til optimering off-side og skal udføres efter webstedsstruktur og brugervenlighed forbedring, udformning af kvalitetsindhold og brugervenligt design skaber - dedicated server dedicated server. Når alle optimeringsprocedurer på siden er færdige, er det på tide at vise dit websted til et bredere publikum. Link bygning ligner meget mund til mund, som passer sammen med indgående marketingstrategi.

Oprettelse af alle backlinks er umuligt. Det er også derfor, du har brug for at kende nogle generelle backlinks kvalitetsfaktorer, der omfatter:

  • Indgående links er kraftfulde, når de kommer fra industrirelaterede webkilder.
  • Din ankertekst skal se naturligt ud og være relateret til et indholdsemne og dit målrettede søgeord.
  • Teksten omkring din backlink bør være maksimalt relevant og nyttig. Brugere bør ikke tiltrække det som reklame.
  • Antallet af indgående links på siden, der linker til din.
  • Den linkende side myndighed og omdømme.
  • Den linkende hjemmeside PageRank.

Desuden skal du huske på følgende faktorer, mens du opbygger links til dit websted:

  • Mangfoldighed 29)

Dine backlinks skal bygges på flere domæner for at vise Google, at dit indhold er værdsat af antallet af forskellige personer. Desuden forbedrer du din linkprofil og gør den mere organisk ved at oprette links på forskellige domæner.

  • Balance mellem follow-up og nofollow-links

Selvfølgelig er hovedlinkforbindelsen med de fleste webmastere at opnå efterfølgende tilbagekoblinger, fordi de overfører link juice til de forbundne kilder. Men for at skabe en sund og naturlig udseende backlink profil, skal du generere både dofollow og nofollow eksterne links.

  • Ankertekster

Du skal oprette forskellige ankertekster for hver indgående link. Desuden bør dine ankertekster ikke se ud som dine varemærker eller målrettede søgeord. Husk på, at de samme ankertekster sandsynligvis vil skade dit omdømme og forårsage Google-sanktioner.

Før den store Google opdatering i 2012 fremhævede alle webmastere antallet af indkommende links frem for deres kvalitet. Men når Google Penguin opdatering kom i spil, blev alle gamle black hat SEO link bygning strategier ikke effektive. Så lad os diskutere, hvordan du får backlinks til din hjemmeside på en organisk måde:

  • Redaktionelle links

Du kan få redaktionelle links ved blot at kontakte de niche-relaterede high PR-websteder og diskutere med dem dine linkbyggeprospects. Men du skal være klar, at du kan nå til mange websiteejere og som følge heraf bliver ignoreret af dem eller modtaget et negativt svar. Du kan kontrollere autoriteten af ​​de niche-relaterede websteder, der bruger Semalt Web Analyzer eller Majestic.

December 22, 2017