Back to Question Center
0

Kan jeg forenkle en proces til opbygning af backlinks ved hjælp af et backlink script?

1 answers:

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du får nye kvalitets backlinks fra billeder? Det er en link bygning metode en masse webmastere uvidende om eller simpelthen uvidende om sin magt. I virkeligheden kan et enkelt onlinebillede være tusind links værd. Fokus på tekstbaseret link bygning kan gøre dig til at gå glip af en af ​​de mest indflydelsesrige link bygning strategier - image link building - fluide matifiant avene cicalfate. Du kan formidle mange nyttige oplysninger gennem visuelt indhold som infographics, videoer, fotos og så videre.

Lad os se nærmere på nogle linkbyggeteknikker, der hjælper dig med at oprette links fra billeder.

Hvordan laver man billeder, der tiltrækker trafik og backlinks?

Først og fremmest vil jeg gerne sige om betydningen af ​​visuelle aktiver. Visuelle aktiver har mere strøm end bare matchende ord med billeder. Hvis de udføres korrekt, giver de kreativitet, klarhed eller ny indsigt i et yndlingsemne.

For at tiltrække trafik til din webkilde, skal du oprette overbevisende visuelle aktiver ved at fange slogans. Brugere har en tendens til at dele nogle vittige udsagn, vittigheder og memes. Men hvis du ikke er designer, kan det være noget problematisk for dig at sætte alle ting sammen. Der er dog altid en vej ud. Du kan udnytte billige tjenester som Fiverr for at skabe et simpelt billede. Desuden kan du finde deres forskellige spil. De vil acceptere at skabe en cool, enkel tegneserie til dit indholdsstykke til en rimelig pris inden for en kort periode. Men hvis du har brug for noget mere kompliceret, der kræver professionel tilgang, så skal du ansætte eget design.

Det er svært at sige, om dette billede vil tiltrække en masse trafik til dit indhold eller ej, men det vil helt sikkert hjælpe med at forstå ideen bag artiklen.

Hvordan virker infografisk markedsføring?

Infographic er kraftfulde arme til at erhverve backlinks. Webmastere bruger det til at omfavne læsere og gøre dem loyale over for mærket. Små virksomheder indsætter normalt infographics i deres indhold for at få indgående links fra dominerende markedsaktører.

Først og fremmest skal du lave en Google-undersøgelse for at finde industrirelaterede infografier. Brug følgende spørgsmål for at finde det rigtige indhold - "søgeord" + "infographic"; "Bedste søgeord infographics"; "Søgeord infographics. "Så kig gennem de opnåede resultater og find den bedste.

Hvis din virksomhed er placeret i en noget uklart niche, kan du bruge nogle billedkataloger, hvor du kan finde alt. En af de mest kendte mapper er Visual. Ly og Pinterest.

Så snart du har opnået et passende billede, skal du finde et emne, der passer bedst til din niche. Brug af ovennævnte platforme kan du filtrere ud duds og finde en ide om, hvilke typer infographics tendens til at blive berømt.

På næste trin skal du hente dine data sammen. Da dit primære mål er at få din infographic fra mange niche-relaterede webkilder, skal du indsamle dine oplysninger omhyggeligt. Og medmindre dine data er imponerende, er det ikke sandsynligt, at du bliver opdateret på Forbes eller Harvard. edu. Det kan dog nemt forbindes med anerkendte webkilder i din branche.

December 22, 2017