Back to Question Center
0

Hvad er de egnede backlinks til en kraftfuld linkopbygningsprofil?

1 answers:

Denne artikel er designet til at hjælpe dig med at forstå det grundlæggende i en af ​​de mest nødvendige moderne søgemaskine optimering taktik - link bygning.

Backlinks er afgørende for at skabe en god forretning online tilstedeværelse. Webmastere og linkbyggere diskuterer regelmæssigt metoderne, hvordan man får indgående links, hvordan man organiserer dem organisk, og hvordan man finder højkvalitets linkbyggingsmuligheder. Sagen er, at du skal oprette en kvalitets- og økologisk linkprofil, der undgår søgemaskine sanktioner - hosting a christmas party. Du skal bekymre sig om autoritet og omdømme for de webkilder, hvorfra dine links kommer, fordi det fortæller søgemaskiner om dit site omdømme. Dine indgående links bestemmer placeringen af ​​dit websted, derfor bør linkbygning være en væsentlig del af marketing- og søgemaskineoptimeringskampagner.

I dag vil vi fokusere på hvilke backlinks der er, og hvorfor de spiller en ledende rolle i webstedsforfremmelse.

Så hvad er backlinks?

En backlink er et hyperlink, der kommer fra et websted til et andet. Der er to typer backlinks dofollow og nofollow. Dofollow links er dem, vi har brug for til vores linkprofiler. Disse links har værdi for den linkede webkilde i form af såkaldt "link juice". "Google bots parse dofollow backlinks og højere rangen af ​​et websted, der blev henvist. Nofollow-backlinks bør også placeres i din linkprofil for at vise Google, at du opretter forbindelse til forskellige webkilder, ikke kun for at få link-juice. Disse links har et nofollow-tag og overfører ikke nogen værdi til den linkede kilde. De er ikke synlige for søgebots og kan som regel ikke følges af gennemsnitlige brugere. De tjener simpelthen som brandnavne. Men hvis du har en rigtig tilgang til din linkbygningskampagne, vil du være i stand til at erstatte nofollow backlinks med dofollow ones.

Hvorfor backlinks fungere som et rankingskriterium i Google?

Når Google analyserer linket, der peger tilbage til dit websted, associerer det dit webstedsværdi med autoriteten til den webkilde, som linket er på. Google tiltrækker det som en stemme for en hjemmeside. Hvis afstemningen kommer fra det velrenommerede websted, kan det positivt påvirke hjemmesiden rang og omvendt, hvis afstemningen kommer fra spammy webkilde af lav kvalitet, vil det påvirke dit websted SEO negativt.

Generelt ser en almindelig linkbyggingsordning ud på følgende måde: "Hvis en bestemt webkilde anser et indholdsstykke for at være værdifuldt nok til at linke til det, og denne kilde er indekserende og autoritativ, så en linket hjemmeside skal også være en god hjemmeside ".

Den ting du skal overveje til din backlinks strategi

For at skabe en god backlinkprofil skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​hjemmesiden, hvor du vil gerne bygge links. Derfor er du nødt til at gennemføre en omfattende nichemarkedsundersøgelse på bundlinjen i din linkbygningskampagne og finde webkilder, der er værd at være opmærksomme på. Den bedste mulighed er at kontakte high PageRank hjemmesider og blogs, der er relevante for din branche.

En af de bedste måder at få backlinks på er en gæstepostering. Du kan nemt få backlinks til dit websted ved at indsætte et link til dit gæstepost. Desværre spændte mange spammy aktiviteter omkring denne link bygningsteknik gæstebrev omdømme. I 2012 etablerede Google Penguin Update, som ødelagde placeringen af ​​websteder, der brugte spammy link byggeteknikker.

Derfor anbefaler linkbyggere at bruge den eneste organiske tekst ved at linke fra:

  1. En sætning, der ser naturlig ud i en tekst og ikke passer perfekt til et målrettet søgeord.
  2. En sætning, der ikke falder sammen med dit firmanavn.
  3. Navnet på artiklen du henviser til.

I stedet for at gemme dit backlink med SEO-optimeret ankertekst, skal dine læsere få mere information, så de kan forstå, hvorfor de skal følge dit link, og hvordan de kan få gavn af det.

December 22, 2017