Back to Question Center
0

Hvordan opnår du PR9 follow-backlinks inden for en kort periode?

1 answers:

For at gøre din virksomhed synlig på Google, skal du rangere på den 1. eller i det mindste på den 2. søgeresultatside. Det er ret svært at skubbe dit websted op til toppen af ​​Google SERP, da konkurrencen i alle markedsnicher er høj - computer repair shop in san francisco. To væsentlige aspekter, der kan gøre din online forretning velstående er søgemaskine optimering og kontekstuel reklame. Mens pay per click-annoncer kan vise sig for dyre for nogle virksomheder, kan søgemaskineoptimering ske med minimal udnyttelse. Det er dog værd at nævne, at du skal kende alle optimeringsaspekter og forestillinger samt faldgruber og tricks for at skabe en vindende optimeringskampagne. Heldigvis er der mange SEO blogs som denne, der er specielt designet til at gøre din sociale tilstedeværelse stærkere.

Denne artikel er afsat til temaet bygning PR9 follow-backlinks. Du vil lære, hvordan værdifulde backlinks til din virksomhed og hvilke autoritative webkilder og sociale platforme du kan bruge til at opbygge de mest relevante og kvalitet indgående links til dit websted.

Hvorfor skal du bygge follow-backlinks på PR9 webkilder?

Populære sociale netværk som Facebook, Twitter og LinkedIn har en høj PageRank, som er fantastisk til din SEO tjekliste. Disse platforme er de bedste steder, hvor dit websted skal nævnes. Oprettelse af backlinks til din blog fra PR9 webkilder vil sandsynligvis positivt påvirke din positionsplacering på Google. Derfor er det en smart ide at bruge deres høje rækker til din fordel ved at henvise til din blog fra dem. Hvis alt er gjort korrekt, vil du få mere autoritet fra søgemaskiner og højere rang.

Der er to mulige typer af backlinks, du kan få fra høje PR-websites - dofollow og nofollow. Dofollow backlinks har værdi til dine websteder, da de overfører link juice. Søgemaskiner bemærker de signaler, der kommer fra autoritative kilder via backlinks og giver dit websted en højere rang. Links med "nofollow" -mærket kan ikke bemærkes af søgebots og bringe nulværdi til dit site rankings boost. I HTML er dofollow standardkoden for links. Det kræver ikke at tilføje noget særligt til webadressen til hjemmesider. Tværtimod har nofollow backlinks særlige kommandoer, der viser, at link ikke skal tælles i en rangordning.

Hvordan får man PR9 follow-backlinks?

Den nemmeste måde at oprette høje PR backlinks på er at lave kommentarer eller oprette en profilside. Men først og fremmest er du nødt til at lave en undersøgelse og se på rankingsstatistikken for de niche-relaterede webkilder og overveje, hvilken slags trafik de vil bringe til dit websted.

Lad os kigge på et af de mest populære high PR sociale netværk, der vil bringe kvalitetslink juice til dit websted.

  • Facebook

Du skal oprette din virksomhed side på Facebook, så gå til ”Tilføj Static HTML til side” linket og forlade dit officielle hjemmeside webadresse her. Derefter skal du finde "Rediger" -knappen og fjerne filen, indekset. html. I dette afsnit skal du tilføje dit webkildelink i følgende format: Din blognavn . For at afslutte processen med at oprette et follow-backlink på Facebook, skal du klikke på "Gem og offentliggør" knappen.

  • LinkedIn

Oprettelse af follow-backlinks på LinkedIn er næsten det samme som på Facebook. Du skal oprette din virksomhedskonto, og i afsnittet "Personlig information" indgår dit permanente follow-backlink. Andre links, som du kan bygge på denne platform vil være nofollow.

December 22, 2017