Back to Question Center
0

Hvad er den rigtige måde at skrive en blogkommentar for backlinks på?

1 answers:

For det meste, når det kommer til processen med Search Engine Optimization (SEO) i målestok, bliver for mange mennesker forvirrede eller måske endda frustreret over at skabe en lydbacklinkprofil til deres hjemmeside eller blog. Men hvad er problemet? Sagen er at bygge backlinks og tjene dem - er faktisk to forskellige ting. Building backlinks betyder at skabe eller købe dem bare til SEO formål. I sidste ende - du har brug for dem til at finde dig selv blandt top 10 søgeresultater på Google. På den anden side betyder det imidlertid at du tjener backlinks, at du virkelig fortjener dem. At investere lidt tid og kræfter ved at skrive en lydblog kommentarer til backlinks er præcis, hvad der står for at tjene de fortjente - 7 sins play online. Derfor skal du vide, hvordan du forme den rigtige blogkommentator for backlinks, som virkelig virker for at forbedre din SEO-indsats i målestok. Så hvad gør de "ideelle" blogkommentarer, der ville "tjene" dig så mange HQ-backlinks med høj PageRank som muligt? Lad os tjekke det ud!

Men før vi begynder, lad os se det - tjener backlinks betyder at du skal være stærkt brugercentreret. Fra SEO-synsvinklen, hvis du gør brugeren glad, vil du også tilfredsstille Google-søgemaskinen. Jeg mener, at der ikke er behov for at bruge så meget tid på at kigge efter eventuelle smuthuller eller tricks til at snyde eller manipulere med den store søgalgoritme. Jeg ville ønske, at jeg kunne få min tid tilbage, men du ville hellere tage det for givet - hvis du vil opbygge en reel virksomhed, der genererer en reel indkomst, skal du koncentrere din indsats for at tilfredsstille brugeren. Faktisk kan du gøre dem alle tilfredse på en sammenhængende måde, og de kan hver især blive til dine egne små hjælpere inden for marketing. Glade brugere vil tjene dig flere backlinks, dele dit indhold på tværs af internettet og er mere tilbøjelige til at komme tilbage og blive Dine faktiske købere trods alt.

Tilbage til punktet - hvad er den rigtige måde at have en god blog kommentar til backlinks - lad mig vise dig processen i målestok. Her er hvad du skal gøre:

Bliv brugercentreret

Lad din samlede SEO-kampagne kun rulle rundt om brugeren - først og fremmest. Alt du behøver at huske er, at Google genkender hvert backlink som en "stemme". "På den måde er alt hvad du behøver her, at få flere" kvalitet "stemmer, så hver unik blogkommentator for backlinks bliver en virkelig nyttig.

Fokus på kvalitet, ikke mængde

Du behøver ikke at sige at alt skal gøres organisk uden at skynde sig ud for at gyde så mange indlæg som muligt. Ellers ville det hele blive fortolket af Google som spam eller en form for manipulation. På den måde, husk - plagiering er ikke tilladt her, da selv en enkelt blogkommentar for backlinks, der er skrabet andetsteds på internettet, potentielt kan skade din rangordning.

Lad dit indhold forblive ude

Som jeg allerede har sagt, skaber du enorme mængder affaldsindhold dig aldrig overalt. Jeg mener, at den eneste måde at få dit websted eller blog til at vokse er at tage ledelsen og holde sig uden for konkurrencen. I betragtning af din "ideelle" blogkommentar for backlinks anbefaler jeg dig at sikre dig, at du ikke har nogen irrelevante eller forældede svar. På den måde tøv ikke med at håndtere en komplet dataforskning, hver gang du kommenterer, så det aldrig vil have mangel på personlighed eller utilstrækkelig dybde. Du skal også være kreativ og altid villig til at gøre de undervurderede ting af de andre (herunder dine rigtige konkurrenter og niche-rivaler).

Bundlinje

Glem alt ikke om at overveje alternative måder til dit indholdsoptræden bortset fra blogkommentarer. Jeg mener, at der er mange andre muligheder for at tjene links, som f.eks. At skrive gæsteposter og indlæg til tider eller endog inden for din stående tidsplan.

December 22, 2017