Back to Question Center
0

Hvad er den bedste måde at tjene eksterne backlinks til SEO?

1 answers:

Lad os se det - at bygge eksterne backlinks til SEO er en af ​​de centrale komponenter, der kan køre din hjemmeside eller blog til bedre eksponering i online søgning. Men før du starter, overvej denne grimme sandhed om at opbygge dem i søgemaskineoptimering. Så sørg for at du er klar med følgende grundlæggende, inden du med rimelighed kan fortsætte med at tjene eksterne backlinks til SEO:

 • Du skal have din hjemmeside eller blog optimeret optimalt på det tekniske plan.
 • Du bør opbygge en solid site-arkitektur.
 • Du skal investere din tid og kræfter i et rent unikt indhold, som giver værdi.

Her er nogle af de bedste måder at tjene eksterne backlinks til SEO:

- servers for minecraft pe 0.10.0. Vælg den rigtige link checker værktøj, såsom Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Spider, Mozs Open Site Explorer - jeg testede dem på praksis for et par hjemmesider og blogs. Arbejd godt med at fastsætte alle tekniske fejl, som kan påvirke god brugeroplevelse med følgende mønstre:

 • Sidens lasthastighed.
 • Mobilt responsivt webdesign og brugeroplevelse.
 • Duplicerende websideindhold, såvel som duplikat Metadata.
 • 302 omdirigeringer og omdirigeringskæder.
 • 404 fejl og resten af ​​kanoniske fejl.
 • Forkert brug af eksterne backlinks og SEO direktiver (e. g. , noindex, nofollow).

2. Fokuser på brugerens behov, snarere end blot at manipulere med Googles søge ranking algoritme. Jeg mener her, at dit indhold skal bringe reel værdi og venligst brugeren. På den måde investerer du din tid og kræfter i at opbygge eksterne backlinks til SEO - tjene dem naturligt med dit indhold - sørg for at du ikke mindst har følgende problemer:

 • Dit indhold undlader at behage rigtig bruger (for lange eller kedelige skrifter, der næppe ville appellere til de levende behov hos levende søgere).
 • Forældet indhold (husk - din hjemmeside eller blog forventes at fungere fint og hjælpe brugeren mere end dine nichekonkurrenter).
 • Ikke nok dybtgående dataforskning (selvfølgelig, hvis du har meget autoritet, kan det være fint at finde dig selv i toppen af ​​Googles søgning, men det er stadig absolut ikke nok til at vinde).
 • Manglende læsbarhed og personlighed (overvej at lave dine egne casestudier, iøjnefaldende regneark, infographics og ethvert andet værdifuldt indhold, der tiltrækker din målgruppe).
  Dårlig visuel appel (gør det nemt at læse med kuglepunkter, fine overskrifter og beskrivende lister, brug kun bærbare blokke af tekstskrifter, overbevisende overskrifter og billeder samt visuelt tiltalende skrifttyper og passende baggrunde).

3. Den eneste måde at tjene eksterne backlinks til SEO organisk er at opbygge relationer. Lad os se det - din hjemmeside eller blog er ikke en fjern ø adskilt af havets farvande. Kun velbyggede forbindelser og sunde relationer kan føre til at tjene mere kraftfulde backlinks og blive bredt spredt på internettet. For at drage fordel af processen, der kører på en næsten selvdreven måde, overveje følgende:

 • At give meget af dit indhold kan lade dig ikke kun modtage flere backlinks, der peger på din hjemmeside eller blog til gengæld, men vil Hjælp dit websted eller blog generere flere kundeemner, aktier, følger osv.
 • Etablering af stramme og gensidigt fordelagtige forbindelser med branchens indflydelse og top bloggere. Begræns aldrig dig til den irriterende og almindelig ubrugelige opsøgende via kolde e-mails.
 • Skrive nogle gennemtænkte og rent relevante kommentarer på top besøgte blogs eller de mest populære hjemmesider i din erhvervslivsbranche eller på markedet niche.
 • At slå din hjemmeside eller blog til en ret fortjent, værd at modtage de værdifulde backlinks sikkert. Jeg mener, at du kan gøre en tjeneste med dine egne artikler, indlæg eller værdifuld gæst blogging på nogle hotteste eller de mest krævede emner - bare for at fremme dit indhold naturligt og blive synligt for så mange interesserede brugere på internettet som muligt.

Til konklusion, husk at dit ultimative mål er at nyde utallige kommentarer og dele via populære sociale medier - bare inden for timer efter offentliggørelsen af ​​den seneste opdatering, et nyt indholdsklip eller en helt ny produkt eller service. Så jeg anbefaler at dykke ind i et bredt emne for indholdsfremme til din fremtidige forskning. Det vil altid betale sig, jeg er sikker.

December 22, 2017