Back to Question Center
0

Sådan køber du PR9 backlinks?

1 answers:

Antallet af indgående trafik og eksterne links er to ting, som en websitets ejer skal overveje, inden han konkluderer om succesen med sin webkilde. En webkilde uden konstant trafikstrøm kan ikke betragtes som vellykket, og en webkilde uden konverteret trafik kan slet ikke eksistere.

Lad os forestille os en situation, som du skal vælge mellem højt PR-websted med næsten nul trafikstrøm og lav PR-site med 2000 daglige besøgende. Hvad vil du vælge? Du kan enten vælge en follow-link fra højt PR-websted eller nofollow-link fra lav PR-websted. Det er selvfølgelig ret svært at vælge mellem disse to varianter - nexen ????????. Hvis du går til nofollow, vil du få tonsvis af trafik, og hvis du går for dofollow, vil du få en stigning i rankings.

Det er vigtigt at forstå forskellen mellem dofollow og nofollow links. Links med nofollow-tag fortælle søgemaskiner, at de ikke følger dit websted gennem et link eller for at blokere link-juice, der flyder til det. Links med dofollow tag, på deres sigt, fortæl søgemaskiner at følge din blog eller dele sideplacering saft med dig.

Webmastere har tendens til at droppe en kommentar til follow-blogs på grund af sin betydning for søgemaskineoptimering. Sådan adfærd medførte en høj grad af spam-kommentarer. Derfor er den største mængde blogs nofollow i vores dage.

Hvad er vigtigere trafik eller backlinks og hvordan man får begge?

  • Økologiske trafikfordele

Uden tvivl er trafikken det primære behov for alle virksomheder, da det er sådan, hvordan de kan få et højt afkast af investeringer. Spørg dig et spørgsmål, hvorfor udviklede du din online-forretning? Svaret bliver normalt det samme - for at få mere trafik og konvertere den til at betale kundeemner. Desuden øger trafikken din dit brand online-omdømme og styrker din sociale medier-tilstedeværelse. Du kan øge din trafik gennem sociale medier på et konstant grundlag. Og senere, jo højere din trafik er, desto højere er din indkomst. Der er dog en betydelig ulempe ved trafik - den er ikke permanent.

  • Backlink fordele

Det er et velkendt faktum, at backlink slår i kernen i enhver søgemaskine optimering kampagne. Forøgelse af backlinks giver dig en højere rang i søgeresultatsideannonce øge dit salg. Jo højere du rangerer, jo flere potentielle kunder vil få kendskab til dit mærke. Nogle backlinks kan stampe permanent og give dig endeløs trafikstrøm. Uanset kvaliteten af ​​dine indkommende links kan Google dog præmie eller straffe dit websted. Hvis dette system finder dine links ikke lige opnået, vil du få alvorlige straffe, der kan reducere din trafik og salg.

Derfor er det vigtigt at arbejde for trafik, ikke for backlinks for at få trafikstrøm til dit websted, du bliver nødt til at bygge indgående links alligevel. Så hvis du vil have backlinks, så arbejde for trafik.

Hvordan køber PR9 backlinks?

Sådanne webkilder som Websiteoutlook, Alexa, Quantcast og Omdomain kan være gode til at få høj kvalitet backlinks på ingen tid. For at finde hjemmesider som disse kan du simpelthen foretage en websøgning blandt webstederne i din niche. Web crawlere spider disse websteder regelmæssigt, det er derfor, det er din chance for at få dit websted indekseret hurtigt. Indsend din webkilde til flere af disse analytiske ressourcer, og du vil observere rangeringer stige i løbet af 24 timer.

December 22, 2017