Back to Question Center
0

Hvordan bruger jeg Yahoo til backlinks?

1 answers:

Folk bruger normalt de alternative søgemaskiner som Yahoo til backlinks, når der ikke er nogen anden måde at indsende deres hjemmeside eller blog til de store som Google selv. Så nedenfor vil jeg vise dig, hvordan du bruger Yahoo til backlinks. Sæt det simpelthen, vi kommer til at få Yahoo svar, der ville bringe dig disse værdifulde backlinks til gengæld. Bemærk dog, at sagen er at få svarene så naturlige som muligt, for at sikre, at de ikke bliver identificeret som spam. Og der er nogle andre måder at bruge Yahoo til backlinks på - nedenfor vil jeg vise dig en komplet liste, der dækker alle mulige muligheder for at fuldføre opgaven. Her er de vigtigste punktpunkter for dig at huske først og fremmest:

  • Før du kan, kan du bare bruge Bings webmasterværktøjer til at indsende dit websted eller din blog til Yahoo - storage of wheat grain. Husk, at Yahoo selv nu ejes af Bing. Derfor bliver du omdirigeret direkte til Bings webmasterværktøjskasse for at afslutte din indsendelsesprocedure.
  • Du kan jo bare prøve at indsende dine websider eller blog-URL'er direkte til Bing-søgemaskinen. Det ville ikke være nødvendigt at bruge din tid på at forsøge at udnytte Bings webmasterværktøjer korrekt.

  • Du kan ansøge om nogle industrirelaterede eller nichediskussioner til at håndtere en del af dit linkbyggeri. Hvis du vil bruge Yahoo til backlinks, er alt du behøver at sende nogle gode stillinger på Yahoo Answers-tjenesten. På den måde får du ikke kun et værdifuldt link til gengæld, men får også ekstra trafik.
  • Og du kan lige så godt bare søge efter de oftest stillede spørgsmål om Yahoo Answers (a. k. -en. FAQ) for at forstå møtrikker og bolte - og levere nogle ekstra stillinger i forbindelse med de populære interesser af din interesses aktuelle interesse eller markedsniche.

Desuden kan du dykke endnu dybere ind i sagen. Prøv at tænke på hvert enkelt tilfælde i skala - Jeg mener, at du lige så godt kan tage det langsomt, svare kun bedst muligt, og uden nødvendigvis at sende et link til hvert nyttigt svar fra din. Selvfølgelig vil det tage meget tid, og faktisk uden mange målbare resultater ses straks. Ikke desto mindre anbefales det at arbejde godt sammen med udformningen af ​​et stærkt og betroet varemærke til din primære virksomhedswebsted eller blog. På den måde skal du bevæge dig langsomt mod hovedmålet med at opbygge en stærk backlink-profil - og det er godt!

Bundlinje

Arbejder for kun perfekt nok svar på Yahoo for backlinks - her er hvad du skal huske. Ja, det tager meget tid, så du vil være grundig med hvert svar. På den måde undgå at sende meget korte eller for enkle svar - medmindre du vil have dem til at ligne spam. Endelig er her det, du bør huske - jo flere mennesker lærer om dit websted eller blog på Yahoo-svar (selvom der ikke var nogen link tilgængelig efter dit indlæg) - jo bedre ting vil komme. Nøglen her er at betale din tid, og du er færdig!

December 22, 2017