Back to Question Center
0

Kan jeg bygge backlinks af høj kvalitet uden risiko for at skade mine placeringer?

1 answers:

Kun betroede websteder og blogs med høj PageRank og domæneautoritet er de rigtige steder at opbygge højkvalitets backlinks med. Faktisk analyserer søgemaskinerne disse backlinks til at "forstå", hvor hæderligt dit websted er, og hvor meget reel værdi den leverer til brugerne. Derfor er det så vigtigt at have en organisk kvalitetslinkprofil til hjemmesiden eller bloggen, medmindre du vil have, at den vises et sted meget langt væk fra de øverste søgeresultater i Googles SERP'er.

Hvad skaber økologisk linkprofil

Samtidig foreslår en god økologisk profil, at du kun skal bygge højkvalitets backlinks kun naturligt og organisk. For eksempel er enhver svær, spammy, lav kvalitet, manipulerende, kommerciel eller udveksling operationer med links de mest hadede af Google. Faktisk undlader sådanne handlinger simpelthen at overholde retningslinierne for hovedwebmastere, som generelt accepteres for webudvikling og hele begrebet søgemaskineoptimering i målestok - termostato caldaia. Så hvad skaber en ret "lovlig" linkbyggestrategi, der aldrig vil blive anerkendt som en overtrædelse? Alt du behøver er bare at opbygge højkvalitets backlinks uden at anmode om dem, der allerede er nævnt vanskelige eller manipulerende ordninger, der ikke er valideret af de store søgemaskiner. Bare gør ting ske naturligt.

Vær god

Lad os komme ned til det punkt. Hvad er den mest umiskendelige tilgang til kvalitet link bygning? Jeg tror, ​​at alt hvad du behøver for at føle dig trygt, er bare at holde dig væk fra den "mørke side". Gør aldrig for nogen grå-hat SEO eller Black-Hat SEO teknikker, som kun er beregnet til at lure eller manipulere med den sofistikerede algoritme, som Google bruger til at bestemme hver websites positioneringsposition i SERP'erne. På den måde vil der ikke være plads til at retfærdiggøre at pålægge din hjemmeside eller blog med Googles rangordning.

Tilskynde til kvalitetsforbindelse med kvalitetsindhold

Gør dit indhold til en nyttig mekanisme til at oprette højkvalitets backlinks på den bedste naturlige måde. Sandsynligvis ville det være den ultimativt sikreste måde at økologisk link bygning uden risiko for at skade din placering. Husk - du kan altid få meget mere ud af dit normale indhold på siden - alt hvad du behøver er bare for at sikre, at det er unikt, relevant og leverer reel værdi til din målgruppe. På den måde vil du kunne fortsætte med at tjene backlinks, leads, abonnementer, aktier og nævner. Samtidig vil du etablere sig som en autoriseret industrieleder, samtidig med at du får endnu større vægt med dit websted eller din blog - set ud fra dine undrende besøgende såvel som søgemaskinerne selv.

Endelig er her nogle kuglepunkter for at du kan begynde at køre på sporet. På den måde kan du bygge højkvalitets backlinks til SEO-formål og føle dig sikker fra begyndelsen:

  • Sørg for, at dit indhold ikke kun giver høj værdi til de rigtige mennesker, men giver det på en vis måde punkt af brugerens rejse. Det er på tide at huske det grundlæggende i god gammel digital markedsføring, ikke?).
  • Vær klog for at skabe en stærk online tilstedeværelse for dit websted. Bliv involveret i de interesserede samfund og opret flere hovedprofiler for at distribuere dine bedste skrifter på Social Media.
  • Overvej at omforme en del af dit almindelige tekstindhold. Husk, alt hvad du behøver for at starte en ren naturlig link bygning - få dit indhold værd at dele, nævne og få links med. Få det til at ske på en næsten selvdrevet måde - omarbejde nogle engagerende og værdifulde strimler af indhold til noget helt sikkert tiltalende og iøjnefaldende, såsom forskellige infographics, handy regneark og ethvert andet middel til funktionel data visualisering. Det virker virkelig for link bygning, udover den sikreste måde muligt.
December 22, 2017