Back to Question Center
0

Hvor mange backlinks har du brug for at forbedre dit synlighed?

1 answers:

Fra optimeringssynspunkt tjener linkgenereringsprocessen til at opbygge hyperlinks fra andre webkilder til din egen gennem forskellige linkbyggingsmetoder som blogpostering, kommentarer backlinks, pressemeddelelser og osv.Alle disse aktiviteter tjener til at give dit brand troværdighed og øge dit domæneomdømme inden for din branche. Søgemaskiner betragter links, der peger på dit websted som de digitale stemmer og jo større antal stemmer du har, jo højere dit websted vil være på en SERP.

I virkeligheden er ikke alle stemmer ens. Der er mange spammy teknikker, der tjener til at narre søgemaskiner og få højere rang med indholdet af stadig lav kvalitet - piscine gonfiabili per bambini con scivolo bambini. Men tiderne, når du blot kan opbygge en masse lavkvalitets indgående links omkring dit domæne, er væk. I dag kæmper Google og andre store søgemaskiner aktivt mod bedrageriske linkbyggeriaktiviteter som linkopdræt, spun artikler og spammy blog kommentarer. For nylig etablerede Google den nye rankingalgoritme, hvorefter alle lavkvalitets backlinks skal fjernes. Ellers kan en webkilde enten deindexeres af Google eller få sanktioner, der fører til placeringer, der falder. Derfor er i dag en kvalitet af indgående links værdsat højere end deres mængde. Det betyder, at du skal kontrollere en autoritet og relevans af den kilde, der sætter et link til dig.


Når det kommer til PageRank for din webkilde, bestemmes dette af placeringen af ​​links, der kommer til dit websted. Det betyder, at hvis du er forbundet med websider med lav PR, vil din egen PageRank ikke vokse.

Det er derfor, at en kvalitet tilbagekobling fra relevant højt PR-websted koster højere end tusindvis af lav kvalitet. Lavtstående links, der anvendes af uprofessionelle SEO-udbydere, erhvervet ved svigagtige linkbyggeriaktiviteter, påvirker ikke bare din hjemmeside SEO, men ødelægger også dit corporate image og omdømme.

Værdifulde backlinks fra de niche-relaterede websteder med en høj PageRank vil gøre din virksomhed mere velstående og hjælpe søgemaskiner til at dechiffrere, hvad dit websted handler om.

Hvor mange backlinks skal du rangere højt i Google?

Der er ingen grund til at rejse dette spørgsmål, da svaret på det vil afhænge af din branche og brand alder. Et domæne har brug for blot flere højkvalitets backlinks for at placere højt på søgeresultatsiden, mens andre domæner har brug for adskillige indgående links for at øge sin autoritet og forbedre omdømme.Selvfølgelig er der mange andre rangeringssignaler, der bidrager til et websteds position i søgeresultater.

Hvad er de bedste backlinks?

Den bedste type backlinks er organiske eksterne links. De kommer til dit websted uden at spørge og erhverve, når du ikke forventer. Disse links erhvervet fra relevante og populære blogs eller websites, der yderst vurderer dit indhold og beslutter at dele det med deres læsere. Disse former for backlinks erhverves som regel fra relevante webkilder og bringer meget trafik til et sammenkoblet websted.

Det er dog svært at få organiske links fra pålidelige websteder i din nichemarked. Din webkilde skal have en stor værdi for brugere og har et højt ry for at få en chance for at få indgående links fra branchens ledere.

December 22, 2017