Back to Question Center
0

Hvordan man opbygger en vindende indholdsstrategi som Brian Dean, Backlinko SEO Tool Creator?

1 answers:

Ifølge regler for søgemaskineoptimering skal alle webkilder, især indholdsorienteret, regelmæssigt producere indhold. Men hvad er standardfrekvensen for indholdsudgivelse? I virkeligheden er der ingen sådan ide som en standard eller ideel frekvens, fordi alt afhænger af dit nicheside, dine forretningsmål og din målgruppe. Det kan selvfølgelig være godt for dig at udgive indhold, når du har noget at dele med offentligheden. Du skal dog være klar, at dit indhold ikke bliver meget værdsat og hurtigt falmer.

I denne artikel vil jeg dele med dig mine tanker om dette emne og bevise, hvorfor "mindre er mere" indholdsstrategi er godt for din forretningsfremme.

Du kan få mange likes og aktier, få flere indgående links og tiltrække mere målrettet trafik implementering "mindre er mere" tilgang - grabber gt general. Brian Dean, ejer af Backlinko SEO værktøj, har udført sin indholdsstrategi til stor effekt. Han har offentliggjort den begrænsede mængde af SEO stillinger i løbet af de sidste mange år. Alle disse stillinger har kørt meget målrettet trafik til sit websted og gjort det til en af ​​de mest autoritative webkilder på internettet. Nogle af hans stillinger fortjente 3.000 aktier og mere end 200 organiske links fra relevante og autoritative kilder. Så som du kan se, har Backlinko SEO Tool Owner implementeret "mindre er mere" indhold tilgang.

"Mindre er mere" indholdsstrategi

"Mindre er mere" indholdsstrategi kræver kun højkvalitetsforskningsbaseret indholds publikation. Du skal involvere brugere med denne slags indhold og holde deres opmærksomhed til din næste publikation. Det giver dig mulighed for at opbygge et publikum ved at demonstrere din ekspertise og omdømme.

Denne enkle, men kreative indholdsstrategi kræver:

  • Høj kvalitet, unikt indhold fra forskning til casestudier;
  • Refererbart indhold;
  • Omfattende indhold inklusive kuration;
  • Langformede tekster;
  • Forskningsbaserede tekster;
  • Stærkt fokus på forstærkning og forfremmelse.


"Mindre er mere" strategi passer perfekt til de webmastere, der lægger vægt på kvaliteten af ​​det indhold, de offentliggør snarere end kvantitet. Forsker og skaber højkvalitetsindhold en gang om måneden kan tage mere tid og indsats end at offentliggøre flere indlæg pr. Uge.

Denne tilgang er ikke egnet til alle webkilder. For eksempel er det ikke fornuftigt at bruge til underholdning eller pædagogiske blogs eller sociale medier, da disse platforme kræver hyppigere publikationer.

Som jeg blev nævnt før det bedste eksempel på "mindre er mere" indholdsstrategi er Brian Dean publikationer på Backlinko SEO hjemmeside. Han producerer sine forskningsbaserede og refererbare artikler hver 4. uge eller deromkring. På trods af denne sjældne indholdsudgivelse ser brugerne frem til sine friske artikler.

Statistikker viser, at Brian Dean content publishing tilgang er resultativ som gennemsnittet og median aktier for alle 53 stillinger er utroligt høje. Det gennemsnitlige antal aktier er 2.490, og medianen er 1.280. Det gennemsnitlige antal unikke linkende domæner er også overraskende - 275 pr. Indlæg og 175 pr. Median. Alle hans stillinger i komplekset har tiltrukket næsten 4 millioner besøgende og 11 millioner sidevisere. Det viser, hvordan en smart tilgang til indholdskampagnen kan drastisk ændre website-statistikker og øge website-autoriteten på et digitalt marked.

December 22, 2017