Back to Question Center
0

Hvad er den bedste måde at få DoFollow backlinks op til 2019?

1 answers:

Når det kommer til SEO, kan man finde flere almindelig praksis og visse vilkår, der har arbejdet i årevis. Selvfølgelig udvikler den moderne verden af ​​Search Engine Optimization konstant til at tilpasse sig til gradvis opdateret og revideret Googles store søgealgoritme. Ikke desto mindre er der nogle tricks og praksis, der har vist sig effektivitet gennem de seneste år - jeg mener, at de med rimelighed kan forventes at beholde deres oprindelige styrke, i det mindste inden for en overskuelig fremtid - servidor de site gratis. Og du har ret - der er en ret god måde at få DoFollow backlinks op til 2019. Nedenfor vil jeg vise dig alt om blogkommentarer som et pro for at få de fortjente backlinks med DoFollow til gengæld. Så lad os starte.

Blog Kommentar

Dette velkendte forholdsværktøjsværktøj forventes at være lige så nyttigt til at bygge DoFollow backlinks i 2019, som det er i øjeblikket. Her er hvad du bør vide for at bruge denne fantastiske metode til linkbygning.

Trin 1: Formulering af det rigtige fundament

Først og fremmest anbefaler jeg at starte med de vigtigste målord og nøgleord. Husk - at have det rigtige valg til dine søgeord er det vigtigste, der gør dit indhold synligt til online søgning. Ja, at skrive et godt indhold med de højeste PR-backlinks lyder godt. Men alt ville ikke give mening, medmindre de rigtige brugere søger efter dig med de mest relevante søgeordssøgninger.

Trin 2: Brug af specifikke blogindlæg for at få link tilbage

Når du har de rigtige søgeord til at begynde med, bør jeg gå for at kommentere nogle specifikke blogs, der er relevante for dit hovedemne eller marked niche. På den måde anbefaler jeg at bruge CommentLuv plugin, et meget bekvemt blogkommentarsystem, der er kendt blandt seo'er og professionelle webmastere. Og jeg tror, ​​at denne fantastiske metode vil stadig være gyldig til at bygge DoFollow backlinks selv i 2019. Alt fungerer næsten på en selvdrevet måde, så du må ikke have komplikationer med denne lille hjælper.

Trin 3: Holder kommentarer Ægte

Og her kommer vi ind i en ret delikat kryds. Jeg mener, at du skal advares - det er, at bloggere nemt kan forstå, at du bare gyder kommentarer for at få de fortjente backlinks med DoFollow. Det er derfor, at løveandelen af ​​dine nylige kommentarer måske lige så godt kan smides med kort varsel. For at forhindre sådan en uheldig begivenhed, anbefaler jeg at holde alle dine kommentarer ægte. Jeg mener her, du bør altid have en dobbelt check for hver blogkommentar, inden den går live. Bare pas på at bruge lidt mere tid til at få alt på plads - læs artiklerne grundigt og slip kun rimelige kommentarer, som ikke kun giver perfekt mening, men kan levere reel værdi til læserne.

Bundlinie

Gør det aldrig overdreven med at gyde for mange blogkommentarer for backlinks, medmindre du vil oprette et rødt flag med selve Google-søgemaskinen. Undgå at se mistænkelig med eventuelle unaturlige eller spammy aktiviteter. Endelig skal du ikke glemme, at der er flere andre metoder som at indsende artiklen mapper eller få backlinks på fora. Disse temmelig nyttige metoder til linkbygning kunne med rimelighed forventes at holde deres effektivitet for at skabe værdifulde DoFollow backlinks selv indtil 2019.

December 22, 2017