Back to Question Center
0

Kan du fortælle mig om top backlinks og featured websteder liste for at linke med?

1 answers:

Lad os se det - med et godt sideindhold til din hjemmeside eller blog for at gøre det kendt og ofte nævnt på de andre berømte kilder med høj PageRank, er en fantastisk måde at tjene de fortjente backlinks til SEO. På den måde kan du ikke kun glæde din målgruppe, men vokse en stærkere myndighed og firmanavn for din virksomhed - alt sammen i ét. Nå nedenunder kommer jeg til at hjælpe dig med at finde ud af mere om top backlinks og websteder liste fremhævet i organisk link bygning.


Mængde VS - pc repair faq. Kvalitet

Når det kommer til at håndtere SEO den rigtige måde, vil kun organiske linkbyggestrategier gøre for dit websted. Medmindre du vil skade din hjemmeside eller blogs fremskridt i SEO i målestok, såvel som din nuværende webtrafik og søge rangordninger på længere sigt.Arbejde hårdt for at få top backlinks fra websteder listet med høj PR og høj myndighed, sørg for at undgå at bruge automatiserede værktøjer og betalt link bygning eller udveksling tjenester. Sagen er, at de fleste af dem bruger spammede, helt irrelevante kilder eller endda beskidte steder at forbinde dig med. Faktisk beskæftiger de sig hovedsageligt med egentlige umoralske ting, såsom gambling, utroskab og ulicenseret apotek. På den måde kan de fleste af disse vanskelige linkbygningstjenester ikke gøre noget ved organisk SEO overhovedet. Faktisk viser de sig ofte, at de kun kan levere dit websted eller din blog med masser af automatiske links af lav kvalitet, der kommer i bulk fra de tilsvarende forkerte kilder, i stedet for at give dig nogle topkvalitets backlinks fra websteder med en betroet myndighed.


Bygg industri eller niche-Relevante relationer

En af de bedste måder at få høj autoritet backlinks og pumpning masser af webtrafik til dit websted eller blog er ved at opbygge sunde relationer med de andre velrenommerede kilder med høj autoritet, der er relevante for din erhvervsbranche eller markedets niche. På den måde får du adgang til redaktionelle backlinks, som sandsynligvis er de mest værdifulde og kraftfulde end nogen anden top backlinks og websteder lister for at gøre opreag for link bygning formål. Du kan også lige så godt overveje at interviewe en betroet industriindflydende eller de meget populære bloggere. Selvfølgelig, da du er villig og klar til at betale nok tid og kræfter for at "tjene", der fortjente backlinks naturligt. Og husk om kontekstuelle backlinks - i sidste ende kan de være endnu mere værdifulde end redaktionelle - og kan blive "tjent" med et fnug af dit specielt skræddersyede indhold, såsom kvalitetsartikler eller stærkt krævede gæsteposter.

Find top backlinks og websteder liste til at begynde med

Du behøver ikke at sige, at der er et rigt udvalg af sociale medier, der bruges af mange mærker og virksomheder til at opbygge deres autoritet og gribe nogle magtfulde backlinks på den samme tid. Men jeg anbefaler personligt at forme din online tilstedeværelse hovedsagelig på Google Plus, Instagram, Facebook og Twitter. Gør det så glem ikke at overveje lokale virksomhedsmapper og branchelaterede fortegnelser for at udfylde alle dine kontaktdata for at modtage et værdifuldt tilbagekobling til gengæld. Endelig vil du bedre begynde med at fuldføre din Google My Business-side og bare fortsætte med browsing for at finde resten af ​​de vigtigste mapper, citater og virksomhedsfortegnelser, der er relevante for din fagdiskussion eller markedets niche.

December 22, 2017