Back to Question Center
0

Hvordan oprettes backlinks på den bedste måde?

1 answers:

Som praksis viser, koncentrerer de fleste SEO-eksperter og online-igangsætninger al deres bestræbelser på at erhverve gode backlinks. Spørgsmålet er, hvorfor de fokuserer så meget opmærksomhed på linkbygning i stedet for andre optimeringsteknikker? For mig som for erfarne SEO-specialister er svaret indlysende. Alle, der ønsker at øge deres placering på konkurrencedygtige søgeord, skal skabe en stærk linkprofil - novus lhv 190. Ellers er der ingen grund til at opbygge en forretning online, fordi dine bestræbelser ikke vil blive værdsat af dine potentielle kunder.

Det er dog værd at nævne, at ikke alle backlinks er skabt ligeligt. Der er mange black hat SEO "specialister", der gerne vil spille søgemaskiner og give det ønskelige for gyldige. Derfor skal du være forsigtig, når du søger efter linkbyggemuligheder for dit websted. Du skal undgå link landbrug, spammy link kilder og virksomheder, der skaber eksterne links automatisk. Alle disse svigagtige linkbyggeteknikker kan registreres af Google. I dette tilfælde vil dit websted få sanktioner i stedet for link juice.


Det første spørgsmål, der kommer til en begyndelse SEO professionel er "Hvad er den bedste måde at skabe kvalitet og økologiske backlinks?" at sige svaret på dette spørgsmål er stadig vanskeligt at finde for erfarne webmastere.

Hvis du google det, vil du finde flere grundlæggende taktikker, hvoraf mange ikke har samme værdi, som det var før. Det kan forklares ved de konstante ændringer på et digitalt marked, der fører til nye og mere effektive måder at opnå backlinks på.

I denne artikel vil vi kun diskutere de bedste og nye måder, hvordan du kan oprette kvalitet backlinks. Disse link bygningsteknikker vil forblive faktiske i det næste år også. Så lad os diskutere taktik, der virker nu.

  • Link agn

Med andre ord, link agn er indhold, der fortjener Brugernes opmærksomhed og ros. Det deles naturligvis via internettet på grund af dets høje kvalitet og nytteværdi. At den nemmeste og bedste måde at oprette organiske backlinks på er at udforme overbevisende indhold, der er relevant for din branche tema, at folk nyder så meget, de tweet, som blog og kommenterer, at du kan rangere højt på søgeresultatsiden ved hjælp af talrige målrettede søgeord. Brug link agn og lav dit indhold med din målgruppe i tankerne. Hvis du kan gøre det regelmæssigt, vil dine faste og nye tilhængere konvertere til almindelige og betalende kunder, hvilket gør dit mærke populært i din niche.

  • Artikel indsendelse

Tro ikke på folk, der hævder, at artiklen markedsføring er død. I virkeligheden fungerer det stadig bedst for din virksomhed. Artikel markedsføring er en af ​​de mest effektive link bygning strategier, som bruges af marketingfolk og SEO eksperter i disse dage.

Det kritiske aspekt ved artikel marketing er volumen. Du skal gøre betydelige antal artikler for at opnå den høje procentdel af backlinks. Du bør være klar, at indsende flere artikler ikke kommer til at rangere dit websted højere natten over. Du skal regelmæssigt lave mange indlæg for at opnå det ønskede resultat.

For at forenkle en indsendelsesproces kan du bruge online-software, der kan gøre det automatisk. For eksempel vil artikel Marketing Robot gøre alt for dig på bedst mulig måde. Alt du behøver er at indsætte dine oplysninger i det og lade det løbe.

December 22, 2017