Back to Question Center
0

Hvordan udveksler backlinks arbejde?

1 answers:

Den primære metode til linkgenerering er en backlink-udveksling med niche-relaterede websteder. Disse børser følger normalt sådanne postskrifter som "vi anbefaler", "vores sponsorer", "" vores partnere "eller noget der ligner det. Virksomheder tror, ​​at hvis de linker til en kilde, så skal denne kilde naturligvis linke til dem. Ellers ville virksomheder sende massemails med de samme meddelelser - fs v. Udover at være en resultatorisk måde at generere link på, er det også en billig eller endog fri måde at få relevante links på. Men denne link bygning tilgang har været gavnligt i fortiden, men ikke nu. Søgemaskiner blev mere intelligente og forstod, at denne form for indkommende links ikke var sandfærdige stemmer for et websted, men snarere bare en måde at et websted for at øge sine placeringer. Derfor begyndte søgemaskiner at give mindre værdi til de eksterne links, der er mærket som gensidige. Senere gensidige links er blevet fuldstændigt devalueret, og mange små virksomheder mistede deres placeringer på grund af dem. Denne form for links forårsager ikke alvorlige Google-sanktioner, men sandsynligvis vil ikke give nogen værdi til din optimeringskampagne. Gensidige links kan bringe en vis værdi til webstederne. Denne værdi vil dog være før og mindre end fra kvalitet backlinks. En lille værdi er dog stadig værd. Derfor bør du ikke afskedige gensidige links i det hele taget. Disse typer af links kan give en anden fordel - henvisningstrafik. Du får sandsynligvis ikke meget henvisningstrafik fra gensidige links, men det kan stadig være til gavn for din online-forretning.


Hvordan laver man gensidige links?

Ikke alle gensidige links er lige skabt. Nogle af dem er mere værdifulde end andre, afhængigt af den webkilde, du udveksler backlinks med. Du bør kun udveksle links med branchens webkilder. Det vil se mistænksomt ud for søgemaskiner, hvis du er baseret på uddannelsessfære og detailhandel, for eksempel bøger, men udvekslingsforbindelser med et rejsebureau. Men du kan finde fælles ground med et websted, der i det mindste lidt relateret til din branche. For eksempel, hvis et rejsebureau offentliggjorde en artikel om bøger om eventyr tema, så vil din online bøger butik link se naturligt ud i dette indhold.

Et par links fra irrelevante websteder vil ikke skade dit omdømme, men hvis du har mere, risikerer du at gøre din linkprofil mistænksom for søgemaskiner. For mange irrelevante links vil sandsynligvis ligne spam og kan rejse et rødt flag om de typer af linkbyggeriaktiviteter, som du er involveret i. I dette forsvinder al den opnåede henvisningstrafik, da disse gensidige links vil blive devalueret.


En anden grund til at du bør være yderst forsigtig over for kvaliteten og relevansen af ​​det websted, du udveksler links med, er, at du kan være straffet for at forbinde til websteder af lav kvalitet. Hvis Google registrerer, at du linker til, hvad det bestemmer som lavkvalitets spammy web-kilde, kan dit omdømme som en autoriseret webkilde blive ødelagt. Det giver et negativt signal til søgesystemet, og dit websted kommer ind på listen over mistænkelige online kilder.

Derfor er du usikker på webkildens kvalitet og omdømme, skal du ikke bytte backlinks med det. Det vil hjælpe dig med at undgå problemer i fremtiden. Jeg råder dig også til at gennemgå en webstedsstatistik i løbet af de sidste seks måneder, da det kan vise dig en aktuelle hjemmeside situation på web (trafikstrøm, konvertering, tidsbrugere bruger på et websted pr. Besøg osv.) og hvad der er mere vigtigt, vil det vise, om en hjemmeside er blevet straffet af søgemaskiner eller ej. For at opnå disse statistiske data kan du bruge Semalt Web Analyzer.

December 22, 2017