Back to Question Center
0

Hvordan forbedres hjemmesiden SEO gennem blog backlinks?

1 answers:

Nogle SEO-eksperter og webmastere hævder, at gæstebogging ikke er mere værdifuld for forretningsfremme og endda betragtet af søgemaskiner som spammy linkbyggeteknikker. Men skal vi tro på det? På trods af bevis for det modsatte er der stadig mange myter om gæstebogging, primært hvis den bruges som linkbyggestrategi.

Der er mange beviser, der viser os, at blog-backlink SEO er fantastisk nyttigt, når den bruges korrekt. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du kan bruge gæsteposter til at opbygge omdømme, autoritet og eksponering via SEO-backlinks fra blogindlæg - umzug in zürich.

blog backlinks seo

Myter om gæstebogging

Der er mange eksperter, der har en tendens til at tro, at gæstebogging bliver for spammy til at bygge links gennem det. De anbefaler ikke at stole på gæstpostering og nægte at indrømme gæst blogging SEO som det er.

Hvis du er ejer af en blog, har du sikkert modtaget massespammede e-mails med nulpersonalisering eller intention om at skabe kvalitetsindhold. Nogle tredjepartswebsites beder dig om at sætte follow-links i artiklen. Fra Googles perspektiv kan du se hvordan disse links kan udgøre udfordringer på dit domæne. Indholdet er lav kvalitet, manglende betydelig forskningsbaseret information og er ikke forbundet med nogen reel forfatter. Den største mængde backlinks fra sådant indhold fører til svigagtige affilierede webkilder.

I dette tilfælde beskriver jeg dog en tilsyneladende spam. Du kan registrere denne form for spam fra første øjekast. Men hvis man skal snakke om subtile link spam, hvor indholdet er kvalitet og forskningsbaseret. Du har chancer for at opdage denne form for spam.

Google lægger stor vægt på følgende tre taktikker, der især udbrød:

  • Fyldende salgsfremmende links til dit websted;
  • Artikler er skrevet af forfattere, der ikke har nogen erfaring inden for en bestemt sfære og skriver om emner, de ikke engang har hørt om;
  • Brug det samme indhold på tværs af alle artikler, hvilket skaber dubletter.

backlinks seo

Det er et fælles problem blandt webstedsejere at ansætte uprofessionelle artikler, der ikke er kompetente i en kugle. De bliver bedt om at skrive variationer af samme artikel og sprede det rundt som gæsteposter. Det skaber en mening om gæstebog, at det er en spammy aktivitet.

Hvis du ansætter en forfatter, der virkelig forstår et emne, får du et andet resultat. Som regel ses det fra et første øjeblik, at dette indhold er fortjent til at få et link.

Så for at få en værdi fra bloggen backlinks SEO, skal du dele casestudier, markedsforskere, metoder, du bruger i dit arbejde og retningslinjer, der vil have en vis værdi for dine læsere. I sidste ende vil det give dig fantastiske resultater med hensyn til placeringer og læsernes tilfredshed.

December 22, 2017