Back to Question Center
0

Hvad skal jeg vide om top SEO backlinks til at opbygge min hjemmeside?

1 answers:

Ved du, hvorfor backlinks er så vigtige i SEO? Problemet er, at for mange mennesker, der er bekendt med et emne af kvalitetsweblinks, mener, at de kun bidrager til Googles endelige beslutning om tildeling af positionsbestemmelser for søgning - for hver hjemmeside, blog osv.Selvfølgelig giver et sådant forslag mening. Faktisk bekræftede de seneste undersøgelser imidlertid, at hver websites økologiske indgående linkprofil (ellers top SEO backlinks) er faktisk blandt de 3 vigtigste faktorer, der betragtes af Googles avancerede søge ranking algoritme.

top seo backlinks

Selvfølgelig er den afgørende betydning af kvalitets backlinks kendt af alle involverede i søgemaskineoptimering. Men nu er deres ultimative indflydelse blevet endnu stærkere end nogensinde før - derfor bør du vide alt om begrebet top SEO backlinks, SEO egenkapital, backlink equity og link juice. For at give dig et komplet billede af Search Engine Optimization og weblinks, skal jeg begynde med nogle grundlæggende terminologier - kanger protank 2 best battery.

Hvad laver et koncept af top SEO backlinks?

For det første står et udtryk "backlink" for et indgående link fra en tredjeparts hjemmeside, blog eller sandsynligvis enhver anden online kilde fundet på internettet. Dernæst beskriver ordet "top" en stærk funktion eller kvalitetsydelse af backlinks - set fra SEO. Når alt kommer til alt betyder ordet "SEO", at sådanne weblinks påvirker søgemaskinens placeringer - enten i god-dårlig eller positiv-negativ, og undertiden selv på en neutral måde. Faktisk afhænger den faktiske ydeevne af backlinks i SEO generelt af de sæt hovedfaktorer og begreber, der diskuteres nedenfor.

SEO Equity & Link Juice

Lad os forestille verden på internettet som et globalt system bestående af et stort antal sammenkoblede websteder og websider. Og alt er i bevægelse der - Webindhold fortsætter med at blive opdaget af det stigende antal brugere - flere og flere mennesker bruger det, bruger, deler og forbinder det. På den måde vises hver hjemmeside og blog involveret i en løbende proces med at oprette og distribuere mere side myndighed, PageRank og domæne myndighed.

  • SEO egenkapital på dit websted tendens til at blive henvist til dets overordnede ranking potentiale - består af en samlet værdi af side og domæne myndighed, støttet med en kombineret kraft af top SEO backlinks. Sæt det på almindelig engelsk, SEO egenkapital er dit websteds evne til at rangere godt på Googles SERPs. Det er det.
  • Link juice (a. k. -en. link egenkapital) er generelt set af optimering eksperter som en "delmængde" af den samlede SEO egenkapital. For mig erkender jeg begrebet link juice som "mængde" af SEO egenkapital fordelt, når to separate websider bliver knyttet sammen. Så, link juice er en strøm af SEO egenkapital - overført fra værtens hjemmeside og bestået til måldestinationen.

seo backlinks

Tross alt er her en bundlinje for begrebet top SEO backlinks. Faktisk er alle de grundlæggende termer nævnt før (i. e. , SEO egenkapital, link egenkapital og link juice) er teoretiseret af SEO samfund - bare for at forstå, hvordan Google rent faktisk fungerer. Faktisk er de sproget for den moderne optimering, ikke Google-søgemaskinen. I enkle ord har både Google selv og dets webmasterakademi aldrig givet nogen nøjagtig henvisning til dette virkelig sarte problem. Så jeg håber, at min korte introduktion om top SEO backlinks ville være nyttigt for dig, i det mindste at få det til en klar start for din næste dybe dykke ind i verden af ​​Search Engine Optimization.

December 22, 2017