Back to Question Center
0

Er det muligt at bygge permanente backlinks gratis?

1 answers:

Hvis du læser denne artikel, vil du sandsynligvis gerne generere mere trafik til din webkilde, blog, artikel og så videre. Denne artikel er specielt designet til dem, der gerne vil få permanente backlinks uden at bruge nogen cent. Men du bør vide, at få høje PR backlinks gratis, vil tage tålmodighed og hårdt arbejde. Hvis du kunne få relevante og høje PR backlinks uden nogen indsats, så ville du ikke have brug for dette indholdsstykke, ville du?

Lad os først sige nogle ord om backlinks og deres betydning for trafikgenerering. Generelt er backlinks det, der opstår, når en webkilde forbinder til en anden. Det virker ret simpelt - marka tescil sorgulama online. Først og fremmest analyserer Google bots en kilde, hvor den indgående link er placeret. De vurderer relevansen og kvaliteten af ​​det indhold, der er baseret på denne kilde. Desuden skal søgemaskiner være opmærksomme på en website PageAuthority and PageRank samt mængden og kvaliteten af ​​indgående trafik. Når denne forskning er færdig, søger søgemaskinerne hurtigt på en koblet webkilde for at sikre, at et link er relevant og troværdigt. Hvis du antager disse data, laver Google en note for at øge den tilsluttede webstedsrangering næste gang den kryber rundt om det.

Det er derfor flere backlinks betyde mere trafik og efterfølgende den højere hjemmeside rang. I sin periode betyder trafik nye kunder, der vil bringe penge til din online forretning. Så vi kan sige, at backlinks giver dig penge og højt investeringsafkast.

Er det rimeligt at købe permanente backlinks?

Mange webmastere beslutter at købe backlinks for at fremskynde en proces med brand forbedring. Men du skal være ekspert i at købe netop de backlinks, der kan bringe værdi til dit websted. Ellers kan du ikke få nogen tilbagevenden eller endda gøre tingene værre.

Der er mange svigagtige SEO-specialister på nettet, der lover at opbygge såkaldte "high PR" eller "high value" backlinks. Køb sådanne links, du spilder bare dine penge. Fordi selvom backlinks er fra web-kilde med en høj siderangering, betyder det ingenting, hvis de ikke er relevante for dit websted. Desuden kan Google let opdage købte links og straffe både køber og sælger.

Der er ingen tvivl om, at nogle af ydelserne vil få dine links fra, er meget høje kvalitet. De kan bygge så mange backlinks til dig som du har råd til at betale for. Der er dog et interessant fænomen, så snart du holder op med at betale for deres tjenester, vil de links, der blev bygget til dit websted, fjernes.Derfor er betalte backlinks ikke den bedste måde at få trafik fra søgemaskinerne.

Hvad er de andre måder at få permanente links på?

Du kan selv bygge backlinks, etablere gode forretningsforbindelser med de niche-relaterede webkilder. Eller hvis du er forhastet, kan du ansætte en fuldtids SEO personale til at bygge backlinks på den rigtige måde. Det vil koste dig meget mere end disse gode backlinks du kan observere på andre websteder, men de vil holde din hjemmeside på den første SERP side meget længere.

December 22, 2017