Back to Question Center
0

Hvad er sammenhængen mellem at udføre SEO og backlinks profil?

1 answers:

SEO og backlinks er kendt som virkelig uundværlige og sandsynligvis de mest udfordrende aspekter af den nuværende online-forfremmelse - alt i ét. Selvom processen med linkbygning som helhed generelt er relateret til off-site søgemaskineoptimering, er dette allerede vigtige område i det seneste blevet endnu mere kritisk - faktisk kører alle websites placering fremskridt, især gennem de seneste år. Jeg mener, at enhver strategi i SEO og backlinks umiddelbart kan ændres - bare med en anden tilbagevendende algoritmeopdatering leveret af Google (husk hvor meget frustration blev bragt af pingvin. højre?). Ikke desto mindre er der flere fundamentale punkter både i håndtering af SEO og backlinks selv for at forblive på den gode side og føle sig trygge - selv på tværs af den stadigt skiftende virkelighedskendelse over det brede og virkelig omfattende område af SEO.

Jeg mener, at der er flere grundlæggende principper, der er godt oversat på tværs af de rent flygtige regler i spillet - arredamenti per ludoteche. Og der er en klar sammenhæng mellem den samlede præstation i SEO og backlinks profil, du har på din hjemmeside eller blog. Lad mig give dig nogle punkter for at bevise det, samt flere praktiske forslag, der forhåbentlig hjælper dig med at vælge de rigtige strategier for dem begge - bare fordi jeg tror at SEO og backlinks kun giver mening, når de trækkes sammen.

Tre hovedlinksignaler til SEO - i øjnene af Google

1. Ankertekst er nok det stærkeste signal, du kan bruge til at tage føringen og holde dig uden for konkurrencen.

2. Social deling er ikke så afgørende, men det er stadig en fuldt målbar og meget langvarig ejendom, der betragtes af søgemaskinerne.

3. Emnespecifik Natur eller industriel relevant karakter er den sidste primære faktor for SEO og backlinks sendt direkte af de levende brugere og udbredt inden for de interesserede samfund og målmarkedet.

Fuld billede af SEO og backlinks - Praktiske tilgange og forslag

  • Producer unikke og værdifulde indhold, der leverer reel værdi til brugeren din hjemmeside eller blog retfærdig fortjener kun bedste backlinks med den højeste myndighed og PageRank score. Det er selvfølgelig en meget tidskrævende og helt hård opgave, men for opkaldsforbindelsen skal du altid tilbyde en stor værdi proposition med dine skrifter. Hvorfor bør din målgruppe forbinde til din hjemmeside eller blog? Ikke at sige de vigtigste industri eller niche influencers eller top bloggere - du skal altid være i deres bedste interesse.
  • Gæsteindlæg til at tjene højkvalitets backlinks med en DoFollow-attribut er netop den slags links, der rent faktisk virker til SEO-formål. Hvad mere er - det kan give dig en bredere eksponering i online søgning, da du giver en rigtig værdifuld artikel eller et blogindlæg, der vil blive spredt på Social Media - genererer dig flere aktier, leads, nævner, abonnementer og selvfølgelig den sikreste naturlige backlinks på en næsten selvdrevet måde.
  • Selvfremstillede backlinks bør oprettes til enten bedre navigation gennem webstedets webstruktur eller link juice (a. k. -en. PR og tillid distribution) udelukkende formål. Jeg mener her, at de backlinks genereret med blogkommentarer, gæstelister eller formularmeldinger næsten altid devalueres af de store søgemaskiner, selvfølgelig når de er færdige uden en klar forståelse. Lad os se det i øjnene - denne type links kan endog straffes. Desværre forsøger alt for mange mennesker aggressivt at indlejre deres sider med så mange selvoprettede links som muligt - bare for at øge deres SEO. Faktisk vil sådanne lavkvalitetsforbindelser og andre aktiviteter af en definitivt manipulativ natur altid se spammy eller trickly ud fra Google's synsvinkel, og derfor søge om alvorlige rangordninger.

December 22, 2017